Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15 Februari 2019 / Redactie / Nieuwbouw

Aanstaande zaterdag is het zover. Alle lotenboekjes die zijn uitgegeven, dienen dan weer ingeleverd te worden. Met alle boekjes bedoelen we ook die boekjes die niet of niet volledig verkocht zijn.

We zijn enorm benieuwd naar het resultaat. We hopen dat iedereen zijn of haar boekje gewoon volledig heeft verkocht. We willen je daar alvast hartelijk voor bedanken.

Afgelopen zaterdag hebben we rondom de wedstrijd van VVOG 1 ook loten verkocht. De spelers van het eerste en zelfs onze tegenstanders van Harkema hebben boekjes gekocht. Er zijn ook al spelers en zelfs teams (jeugd en senioren) die ondertussen extra boekjes hebben opgehaald. Er zijn nog een aantal extra boekjes beschikbaar, dus mochten jouw teamleden nog willen verkopen, dan kan dat.

Om de inname aanstaande zaterdag soepel te laten verlopen, volgt hierbij nog wat informatie:

*Inleveren tussen 9.00-12.00 uur in de kantine.

*Het geld samen met de volledig ingevulde registratieformulieren inleveren.

We nemen alleen de boekjes van een volledig team in. Om die reden willen we je vragen om voor zaterdag nog een herinnering naar je teamleden te sturen.

We rekenen op je medewerking.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief