Dani van Dijk tekent eenjarig contract

8 Februari 2019 / / Algemeen

Dani van Dijk heeft een eenjarig contract getekend bij VVOG. De spits wordt beloond voor zijn goede ontwikkeling bij VVOG.

Van Dijk maakte aan het begin van het seizoen indruk op de Zuiderzeecup bij VVOG. Als invaller wist hij toen knap het net te vinden. In de eerste seizoenshelft maakte Van Dijk ook zijn debuut in de Derde Divisie. In de verloren thuiswedstrijd tegen Quick Boys kwam de spits in het veld.

Het bestuur en het groenwitte legioen zijn trots op de talentvolle spits. We hopen dat Dani nog veel mooie momenten mag meemaken op De Strokel en wensen hem veel succes in de toekomst!

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Lees bericht

17 april zijn de velden 1 t/m 4 niet bespeelbaar tot 17:00 uur

15-04-2019

Woensdag 17 april is er wederom het schoolvoetbal.

Nieuwsoverzicht Archief