Hans van Breukelen maakt op 8 maart bij ons zijn debuut

8 Februari 2019 / Nieuwbouw

Hans van Breukelen maakt op 8 maart bij ons zijn debuut

 

Voormalig topkeeper met ruim 70 interlands en een kast vol prijzen, waaronder 6 landstitels, de Europacup 1 én Europees kampioen in 1988 zal er ook bij zijn. We spraken uitgebreid met Hans en daarmee lijkt nog geen einde te komen aan het support van BN’ers voor VVOG en Support Casper.

 

Wil je meer weten van Hans en zijn verhalen dan wijzen we je alvast op het magazine dat speciaal voor deze veiling zal worden uitgebracht.

Voorlopig lijkt er nog geen einde aan te komen aan de aandacht van bekend Nederland voor de acties en steun ons cluppie. We zien deze aanmoedigingen als een stimulans om er samen een succes van te maken door zoveel mogelijk loten te verkopen. We gaan er voor!

 

De Breuk zal 8 maart ook van de partij zijn. De inmiddels 62-jarige Hans van Breukelen maakt op onze veilingavond zijn debuut als ambassadeur van stichting Support Casper.

Hans heeft een prachtig boek geschreven en doneert de opbrengst aan Casper van Eijck en zijn team. Toen, nog niet zo lang geleden de vraag werd gesteld of hij niet wat meer voor Support Casper wilde doen, was er maar één antwoord mogelijk vertelde Hans.

In 2009 heeft Hans afscheid moeten nemen van zijn vrouw Karin die aan de gevolgen van alvleesklierkanker veel en veel te jong is overleden. Hans en Karin hebben samen drie kinderen.

Vertel Hans niet wat het betekent om geconfronteerd te worden met deze vreselijke ziekte en afscheid te moeten nemen van een dierbare. Daar zijn de sportieve teleurstellingen, waarmee deze topsporter in zijn carrière ook te maken heeft gehad, van geen kant mee te vergelijken. Als je Hans vraagt hoe je met teleurstellingen om moet gaan verwijst hij  naar zijn laatste boek genaamd “Maak je comeback”. Het persoonlijke verhaal van Hans loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen. Hans is, ondanks het verlies van Karin, toch weer een gelukkig mens geworden. “Prachtig wat ik in mijn leven aan sportief succes en alles er omheen heb meegemaakt”, vertelt Hans “maar het allerbelangrijkste wat er is blijft je gezin”. Hans is twee jaar geleden weer getrouwd en op dit moment druk met het geven van presentaties over zijn succesvolle boek. Afgelopen week is er opdracht gegeven voor de 3e druk.

 

Hans zal niet alleen aanwezig zijn op 8 maart maar ook een heel mooi item beschikbaar stellen. Voetballiefhebbers komen op 8 maart wel aan hun trekken, maak je daar geen zorgen over.

Meer over Hans lees je in het magazine dat speciaal voor de veiling zal worden uitgebracht.

 

Klik op de link rechtsboven op de homepage voor de persoonlijke oproep van Hans voor de Veiling van VVOG en Support Casper.

Ben jij ook benieuwd wie de volgende topper wordt die door team Communicatie & PR wordt geïnterviewd? Blijf de website volgen!

 

 

VVOG Veiling Informatie

 

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief