Clubmannen blijven verbonden aan VVOG-1

1 Februari 2019 / Algemeen

Clubmannen Goossen Luytjes, Klaas uit de Bosch, Freek Hoogezand, Arjan Leichtenberg, Wim ten Hove, Reind Poolen en Peter Bensing blijven ook in het seizoen 2019-2020 deel uit maken van het eerste elftal van VVOG.

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch zijn al jarenlang de teammanagers bij VVOG. Vijf jaar geleden maakten beide heren de beslissing en daarna zijn ze niet meer weggegaan. De teammanagers zijn door de weeks en op wedstrijddagen twee onmisbare schakels voor het eerste elftal. Ze ontzorgen de spelers en trainers en zorgen voor een fijne sfeer in het team.

Vorig jaar nam Freek Hoogezand het stokje van Marcel Foppen over als materiaalman. Freek is ook niet meer weg te denken uit de staf van VVOG-1. We hopen dat hij in de toekomst ook nog veel gaat betekenen voor onze club.

Arjan Leichtenberg is de volgende clubman die trouw blijft aan de Groen Witten. Leichtenberg is al jaren dé keeperstrainer op de Strokel en kende succes met keepers als Frans Koornberg en Kevin Rijnvis. Volgend seizoen heeft hij een nieuwe keeper onder zijn hoede, Paul Eppink maakt de overstap van DVS’33 naar VVOG.

Ook Wim ten Hove, Reind Polen en Peter Bensing maken volgend seizoen deel uit van het team. VVOG is er trots op dat deze echte VVOG-ers hun ervaring en clubliefde kunnen overbrengen op de selectie.

Het bestuur en het groenwitte legioen wensen hen nog veel succes in dit seizoen en hopen dat de vrijwilligers nog veel kunnen betekenen in het seizoen 2019-2020.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief