Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22 Oktober 2018 / Algemeen

Jaap Umans en consorten dragen de club al jaren een warm hart toe en laten dit onder andere zien door VVOG ook financieel te steunen. Een Superlot van de Grote Clubactie is € 150,00. Daarmee ontvang je maar liefst 50 loten en kan er onder andere een clubfeest ter waarde van maar liefst € 5000,00 worden gewonnen.

 

Het Bierteam

Deze groep gezellige kerels met liefde voor de voetbalsport en hart voor de club zijn niet meer bij onze vereniging weg te denken. Het Bierteam bestaat uit zo’n 30 oud spelers, bestuurders, sponsoren en supporters van de club. De leeftijd varieert van 34 tot 70 maar dat is tijdens de training niet altijd zichtbaar. Deelname aan het Bierteam betekent automatisch ook dat er een bijdrage in de verenigingstaken wordt verwacht.

Mocht de hoofdprijs op één van de twee loten van het Bierteam vallen dan gaan de leden er een knalfeest van maken. Mannen bedankt voor jullie inzet !!

 

We zijn aardig op weg om meer loten dan vorig jaar te verkopen. Er zijn nog een paar commissies en teams die zich nog moeten melden. Doe dat komende week. We rekenen op jullie!!

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief