Niek van Voorst is Pupil van de Week!

11 Oktober 2018 / / Jeugd

Ik ben Niek van Voorst, ik ben bijna 8 jaar en speler van de JO9-4.  Ik speel daar in de verdediging of op het middenveld.

Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen bij de Orka’s, maar ik speel nu in een ‘echt’ team, wat ik super leuk vind. We spelen heel goed samen en we hebben al een paar wedstrijden gewonnen.

 

Ik ben, net als mijn hele familie, voor Ajax, en mijn favoriete speler daar is Klaas Jan Huntelaar. Leuk om te vertellen is dat een vriend van mij Klaas Jan Huntelaar pas in het echt is tegengekomen.

 

Mijn hobby’s zijn voetballen, Km-x (een vechtsport), buitenspelen, Youtube filmpjes kijken en gamen op de Playstation.

 

Later wil ik graag Formule 1 rijder worden, net als Max Verstappen.

 

Ik hoop natuurlijk dat VVOG zaterdag wint, ik denk het wel, met 2-1.

 

Lees bericht

Kerst klaverjassen ZAVO

15-12-2018

Zaterdag 22 december 2018 organiseren we weer het jaarlijks terugkerende kerst klaverjassen.

Lees bericht

Tim Muller verlengt bij VVOG

14-12-2018

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 19 december

14-12-2018

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 19 december a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Nieuwsoverzicht Archief