Niek van Voorst is Pupil van de Week!

11 Oktober 2018 / / Jeugd

Ik ben Niek van Voorst, ik ben bijna 8 jaar en speler van de JO9-4.  Ik speel daar in de verdediging of op het middenveld.

Ik ben ongeveer een jaar geleden begonnen bij de Orka’s, maar ik speel nu in een ‘echt’ team, wat ik super leuk vind. We spelen heel goed samen en we hebben al een paar wedstrijden gewonnen.

 

Ik ben, net als mijn hele familie, voor Ajax, en mijn favoriete speler daar is Klaas Jan Huntelaar. Leuk om te vertellen is dat een vriend van mij Klaas Jan Huntelaar pas in het echt is tegengekomen.

 

Mijn hobby’s zijn voetballen, Km-x (een vechtsport), buitenspelen, Youtube filmpjes kijken en gamen op de Playstation.

 

Later wil ik graag Formule 1 rijder worden, net als Max Verstappen.

 

Ik hoop natuurlijk dat VVOG zaterdag wint, ik denk het wel, met 2-1.

 

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief