Acerbis Beloftencompetitie weer van start

8 Oktober 2018 / Algemeen

Aanstaande dinsdag is de start van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland 2018-2019. VVOG neemt voor het tweede jaar deel aan deze talentvolle competitie. De Groen Witten nemen het in speelronde 1 op tegen SDVB.

De beloftencompetitie bestaat uit vier poules met daarin vier teams. VVOG is dit jaar ingedeeld in de regio oost. In deze poule moeten de Harderwijkers het opnemen tegen Hoogland, SDVB en DVS’33. Het beloftenteam van VVOG staat onder leiding van Henri Brink, Harm Holstege is de teammanager.

Uiteindelijk gaan de nummers één en twee uit de poule door naar de kwartfinales. De vier teams die deze ronde overleven, strijden in de halve finales om de felbegeerde finaleplek. Op 7 mei 2019 wordt om 20:00 de finale in de Acerbis Beloftencompetitie gespeeld.

Het beloftenteam van VVOG begint dinsdag aan zijn avontuur. De Groen Witten nemen het in Barneveld op tegen SDVB. De wedstrijd begint om 20:00. In totaal speelt VVOG zes poulewedstrijden.

SDVB – VVOG (9 oktober)

VVOG – Hoogland (30 oktober)

DVS’33 – VVOG (20 november)

VVOG – DVS’33 (11 december)

Hoogland – VVOG (22 januari)

VVOG – SDVB (12 februari)

De beloftencompetitie wordt gesponsord door Acerbis. De shirtsponsor van onder andere Heracles Almelo, IJsselmeervogels en VVOG biedt een aantal mooie prijzen voor de winnende teams aan. De winnaar van de Acerbis Beloftencompetitie krijgt een geldbedrag van 1000 euro voor de aanschaf van materialen. De verliezend finalist krijgt 250 euro.

Naast de geldprijzen van Acerbis biedt FC Utrecht de winnaar een exclusieve rondleiding door Stadion Galgenwaard. Na de rondleiding en een etentje bezoeken de winnaars een wedstrijd van de Domstedelingen.

 

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief