Acerbis Beloftencompetitie weer van start

8 Oktober 2018 / / Algemeen

Aanstaande dinsdag is de start van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland 2018-2019. VVOG neemt voor het tweede jaar deel aan deze talentvolle competitie. De Groen Witten nemen het in speelronde 1 op tegen SDVB.

De beloftencompetitie bestaat uit vier poules met daarin vier teams. VVOG is dit jaar ingedeeld in de regio oost. In deze poule moeten de Harderwijkers het opnemen tegen Hoogland, SDVB en DVS’33. Het beloftenteam van VVOG staat onder leiding van Henri Brink, Harm Holstege is de teammanager.

Uiteindelijk gaan de nummers één en twee uit de poule door naar de kwartfinales. De vier teams die deze ronde overleven, strijden in de halve finales om de felbegeerde finaleplek. Op 7 mei 2019 wordt om 20:00 de finale in de Acerbis Beloftencompetitie gespeeld.

Het beloftenteam van VVOG begint dinsdag aan zijn avontuur. De Groen Witten nemen het in Barneveld op tegen SDVB. De wedstrijd begint om 20:00. In totaal speelt VVOG zes poulewedstrijden.

SDVB – VVOG (9 oktober)

VVOG – Hoogland (30 oktober)

DVS’33 – VVOG (20 november)

VVOG – DVS’33 (11 december)

Hoogland – VVOG (22 januari)

VVOG – SDVB (12 februari)

De beloftencompetitie wordt gesponsord door Acerbis. De shirtsponsor van onder andere Heracles Almelo, IJsselmeervogels en VVOG biedt een aantal mooie prijzen voor de winnende teams aan. De winnaar van de Acerbis Beloftencompetitie krijgt een geldbedrag van 1000 euro voor de aanschaf van materialen. De verliezend finalist krijgt 250 euro.

Naast de geldprijzen van Acerbis biedt FC Utrecht de winnaar een exclusieve rondleiding door Stadion Galgenwaard. Na de rondleiding en een etentje bezoeken de winnaars een wedstrijd van de Domstedelingen.

 

 

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief