Acerbis Beloftencompetitie weer van start

8 Oktober 2018 / / Algemeen

Aanstaande dinsdag is de start van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland 2018-2019. VVOG neemt voor het tweede jaar deel aan deze talentvolle competitie. De Groen Witten nemen het in speelronde 1 op tegen SDVB.

De beloftencompetitie bestaat uit vier poules met daarin vier teams. VVOG is dit jaar ingedeeld in de regio oost. In deze poule moeten de Harderwijkers het opnemen tegen Hoogland, SDVB en DVS’33. Het beloftenteam van VVOG staat onder leiding van Henri Brink, Harm Holstege is de teammanager.

Uiteindelijk gaan de nummers één en twee uit de poule door naar de kwartfinales. De vier teams die deze ronde overleven, strijden in de halve finales om de felbegeerde finaleplek. Op 7 mei 2019 wordt om 20:00 de finale in de Acerbis Beloftencompetitie gespeeld.

Het beloftenteam van VVOG begint dinsdag aan zijn avontuur. De Groen Witten nemen het in Barneveld op tegen SDVB. De wedstrijd begint om 20:00. In totaal speelt VVOG zes poulewedstrijden.

SDVB – VVOG (9 oktober)

VVOG – Hoogland (30 oktober)

DVS’33 – VVOG (20 november)

VVOG – DVS’33 (11 december)

Hoogland – VVOG (22 januari)

VVOG – SDVB (12 februari)

De beloftencompetitie wordt gesponsord door Acerbis. De shirtsponsor van onder andere Heracles Almelo, IJsselmeervogels en VVOG biedt een aantal mooie prijzen voor de winnende teams aan. De winnaar van de Acerbis Beloftencompetitie krijgt een geldbedrag van 1000 euro voor de aanschaf van materialen. De verliezend finalist krijgt 250 euro.

Naast de geldprijzen van Acerbis biedt FC Utrecht de winnaar een exclusieve rondleiding door Stadion Galgenwaard. Na de rondleiding en een etentje bezoeken de winnaars een wedstrijd van de Domstedelingen.

 

 

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief