Acerbis Beloftencompetitie weer van start

8 Oktober 2018 / / Algemeen

Aanstaande dinsdag is de start van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland 2018-2019. VVOG neemt voor het tweede jaar deel aan deze talentvolle competitie. De Groen Witten nemen het in speelronde 1 op tegen SDVB.

De beloftencompetitie bestaat uit vier poules met daarin vier teams. VVOG is dit jaar ingedeeld in de regio oost. In deze poule moeten de Harderwijkers het opnemen tegen Hoogland, SDVB en DVS’33. Het beloftenteam van VVOG staat onder leiding van Henri Brink, Harm Holstege is de teammanager.

Uiteindelijk gaan de nummers één en twee uit de poule door naar de kwartfinales. De vier teams die deze ronde overleven, strijden in de halve finales om de felbegeerde finaleplek. Op 7 mei 2019 wordt om 20:00 de finale in de Acerbis Beloftencompetitie gespeeld.

Het beloftenteam van VVOG begint dinsdag aan zijn avontuur. De Groen Witten nemen het in Barneveld op tegen SDVB. De wedstrijd begint om 20:00. In totaal speelt VVOG zes poulewedstrijden.

SDVB – VVOG (9 oktober)

VVOG – Hoogland (30 oktober)

DVS’33 – VVOG (20 november)

VVOG – DVS’33 (11 december)

Hoogland – VVOG (22 januari)

VVOG – SDVB (12 februari)

De beloftencompetitie wordt gesponsord door Acerbis. De shirtsponsor van onder andere Heracles Almelo, IJsselmeervogels en VVOG biedt een aantal mooie prijzen voor de winnende teams aan. De winnaar van de Acerbis Beloftencompetitie krijgt een geldbedrag van 1000 euro voor de aanschaf van materialen. De verliezend finalist krijgt 250 euro.

Naast de geldprijzen van Acerbis biedt FC Utrecht de winnaar een exclusieve rondleiding door Stadion Galgenwaard. Na de rondleiding en een etentje bezoeken de winnaars een wedstrijd van de Domstedelingen.

 

 

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief