Acerbis Beloftencompetitie weer van start

8 Oktober 2018 / / Algemeen

Aanstaande dinsdag is de start van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland 2018-2019. VVOG neemt voor het tweede jaar deel aan deze talentvolle competitie. De Groen Witten nemen het in speelronde 1 op tegen SDVB.

De beloftencompetitie bestaat uit vier poules met daarin vier teams. VVOG is dit jaar ingedeeld in de regio oost. In deze poule moeten de Harderwijkers het opnemen tegen Hoogland, SDVB en DVS’33. Het beloftenteam van VVOG staat onder leiding van Henri Brink, Harm Holstege is de teammanager.

Uiteindelijk gaan de nummers één en twee uit de poule door naar de kwartfinales. De vier teams die deze ronde overleven, strijden in de halve finales om de felbegeerde finaleplek. Op 7 mei 2019 wordt om 20:00 de finale in de Acerbis Beloftencompetitie gespeeld.

Het beloftenteam van VVOG begint dinsdag aan zijn avontuur. De Groen Witten nemen het in Barneveld op tegen SDVB. De wedstrijd begint om 20:00. In totaal speelt VVOG zes poulewedstrijden.

SDVB – VVOG (9 oktober)

VVOG – Hoogland (30 oktober)

DVS’33 – VVOG (20 november)

VVOG – DVS’33 (11 december)

Hoogland – VVOG (22 januari)

VVOG – SDVB (12 februari)

De beloftencompetitie wordt gesponsord door Acerbis. De shirtsponsor van onder andere Heracles Almelo, IJsselmeervogels en VVOG biedt een aantal mooie prijzen voor de winnende teams aan. De winnaar van de Acerbis Beloftencompetitie krijgt een geldbedrag van 1000 euro voor de aanschaf van materialen. De verliezend finalist krijgt 250 euro.

Naast de geldprijzen van Acerbis biedt FC Utrecht de winnaar een exclusieve rondleiding door Stadion Galgenwaard. Na de rondleiding en een etentje bezoeken de winnaars een wedstrijd van de Domstedelingen.

 

 

Lees bericht

Kerst klaverjassen ZAVO

15-12-2018

Zaterdag 22 december 2018 organiseren we weer het jaarlijks terugkerende kerst klaverjassen.

Lees bericht

Tim Muller verlengt bij VVOG

14-12-2018

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 19 december

14-12-2018

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 19 december a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Nieuwsoverzicht Archief