Superloten voor VVOG 1

19 September 2018 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen zaterdag was de aftrap van de Superloten van de Grote Clubactie.

Traditiegetrouw nemen de spelers van VVOG 1 de eerste 2 Superloten af. Uit handen van onze voorzitter Fred Moll en bestuurslid Antonio Vivas namen Jan Jurrien Hop en Thomas Vossebelt de loten in ontvangst.

We verwachten dat meer seniorenteams dit voorbeeld gaan volgen en met het team een Superlot kopen. Je maakt met een Superlot namelijk nog meer kans op de geweldige prijzen!

Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor onze vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper onze vereniging dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper (team of sponsor) zelf is het Superlot ook interessant: je ontvangt 50 reguliere loten waarmee je de winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten (€150,00) zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. Laten we hier maximaal gebruik van maken.

Vergroot de inkomsten voor VVOG, dus koop en verkoop Superloten!


Grote Clubactie 2018

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief