Grote Clubactie 2018 bijna weer van start!

7 September 2018 / Redactie / Algemeen

Ook dit jaar doen we weer mee aan de jaarlijkse Grote Club Actie. Deze actie geeft onze vereniging een belangrijke financiële impuls. Om verenigingen wat extra wind in de zeilen te geven wordt jaarlijks de Grote Club Actie gehouden. Het bijzondere van deze actie is dat 80 % van de opbrengst voor de vereniging is. Met ruim 775 spelende leden, ruim 400 bonds- en ondersteunende leden, verwachten we er ook dit jaar een groot succes van te maken. Dat succes behalen we als iedereen meedoet met loten verkopen.

Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de verkopers bij VVOG zelf, maar ook de Grote Clubactie heeft prijzen voor de beste verkopers!

We hebben een extra prijs voor de leider van het team dat de meeste loten verkoopt. Naast de meeste loten verwachten we van de winnende leider ook (minimaal) één super lot! De prijs van de leider willen we vast verklappen. Dat is een diner bon voor 2 personen.

Zaterdag 8 september a.s. tussen 8:00 uur en 12:00 uur de lotenboekjes afhalen bij het Wedstrijdsecretariaat!

Aanstaande zaterdag zullen de lotenboekjes worden uitgereikt. Alle leiders en team-vertegenwoordigers worden vriendelijk doch dringend verzocht de boekjes voor hun team op het Wedstrijdsecretariaat af te halen. In de aankomende week kunnen deze uitgereikt worden aan de spelers.

LET OP: de loten mogen past verkocht worden vanaf volgende week zaterdag 15 september!!

Vorig jaar waren er voor het eerst Superloten verkrijgbaar en deze bleken een groot succes. Dit lot is met name geschikt voor de verkoop aan bedrijven of b.v. teams. Senioren teams die zelf niet langs de deuren gaan adviseren wij de koop van een super-lot in overweging te nemen. De prijs is € 150,00. Dat is voor een team van 17 man nog geen € 9,00 p.p. Hiermee draag je als team en individu bij aan de actie en steun je de club.

Voorwaarden: Er zal door de jury niet alleen worden beoordeeld op de verkoop van de meeste loten maar vooral naar de inzet van alle teamleden samen. In de beoordeling wordt ook gekeken naar het team met de meest ludieke actie en onderlinge samenwerking.  (tip: Kijk op de website van de Grote Clubactie voor verkooptips. Klik hier: https://interesse.clubactie.nl/)

We vragen de leiders om zelf de namen van de spelers DUIDELIJK op de boekjes te schrijven. Daarnaast vragen we iedereen het IBAN (bankrekening nummer) heel DUIDELIJK te vermelden en GEEN contant geld aan te nemen van kopers. Het gaat allemaal via een eenmalige incasso.

Voor het startschot van de actie maken we alle prijzen en het doel voor de opbrengst bekend.

We gaan er weer een fantastische Clubactie van maken!

(Er volgt meer informatie over de Grote Club Actie: blijf de website goed in de gaten houden!!)

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief