Selectie start voorbereiding

29 Juni 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na een korte zomerstop is afgelopen maandag de selectie uitgezonderd enkele vakantiegangers weer van start gegaan voor het eerste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is goed en mooi om te zien hoe enthousiast de groep en alles eromheen eigenlijk alweer is. Tijdens het eerste gedeelte van de voorbereiding staan er zelfs al twee oefenwedstrijden op het programma te weten;

Zaterdag 30 juni om 15.00 uur VVOG – sv Urk  

Donderdag 12 juli om 20.00 uur VVOG – Go Ahead Kampen.

Na de laatste oefenwedstrijd zal de selectie kunnen genieten van een tweede korte tussenpauze waarna op maandag 30 juli de tweede voorbereiding van start gaat met ook hier een aantal leuke wedstrijden in het vooruitzicht. Op de Veluwade in Hierden speelt VVOG haar eerste wedstrijd op woensdag 1 augustus om 19.00 uur tegen vv Hierden. Vervolgens op zaterdag 4 augustus zal VVOG de strijd aangaan met HHC Hardenberg. Deze wedstrijd zal om 15.00 uur aanvangen.

Op 8 augustus begint het eigen Zuiderzeecup toernooi. De loting heeft vorige week uitgewezen dat VVOG wederom tegen sv Urk speelt. De zaterdag er na volgt een wedstrijd tegen Huizen of competitiegenoot AFC Ajax.

Uiteraard rekenen we ook dit seizoen weer op jullie steun. De selectie traint op maandag, dinsdag en donderdagavond. De trainingen zijn voor een ieder toegankelijk.

Met vriendelijke groet,

Selectie en staf VVOG 1

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief