Selectie start voorbereiding

29 Juni 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na een korte zomerstop is afgelopen maandag de selectie uitgezonderd enkele vakantiegangers weer van start gegaan voor het eerste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is goed en mooi om te zien hoe enthousiast de groep en alles eromheen eigenlijk alweer is. Tijdens het eerste gedeelte van de voorbereiding staan er zelfs al twee oefenwedstrijden op het programma te weten;

Zaterdag 30 juni om 15.00 uur VVOG – sv Urk  

Donderdag 12 juli om 20.00 uur VVOG – Go Ahead Kampen.

Na de laatste oefenwedstrijd zal de selectie kunnen genieten van een tweede korte tussenpauze waarna op maandag 30 juli de tweede voorbereiding van start gaat met ook hier een aantal leuke wedstrijden in het vooruitzicht. Op de Veluwade in Hierden speelt VVOG haar eerste wedstrijd op woensdag 1 augustus om 19.00 uur tegen vv Hierden. Vervolgens op zaterdag 4 augustus zal VVOG de strijd aangaan met HHC Hardenberg. Deze wedstrijd zal om 15.00 uur aanvangen.

Op 8 augustus begint het eigen Zuiderzeecup toernooi. De loting heeft vorige week uitgewezen dat VVOG wederom tegen sv Urk speelt. De zaterdag er na volgt een wedstrijd tegen Huizen of competitiegenoot AFC Ajax.

Uiteraard rekenen we ook dit seizoen weer op jullie steun. De selectie traint op maandag, dinsdag en donderdagavond. De trainingen zijn voor een ieder toegankelijk.

Met vriendelijke groet,

Selectie en staf VVOG 1

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief