Selectie start voorbereiding

29 Juni 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Na een korte zomerstop is afgelopen maandag de selectie uitgezonderd enkele vakantiegangers weer van start gegaan voor het eerste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is goed en mooi om te zien hoe enthousiast de groep en alles eromheen eigenlijk alweer is. Tijdens het eerste gedeelte van de voorbereiding staan er zelfs al twee oefenwedstrijden op het programma te weten;

Zaterdag 30 juni om 15.00 uur VVOG – sv Urk  

Donderdag 12 juli om 20.00 uur VVOG – Go Ahead Kampen.

Na de laatste oefenwedstrijd zal de selectie kunnen genieten van een tweede korte tussenpauze waarna op maandag 30 juli de tweede voorbereiding van start gaat met ook hier een aantal leuke wedstrijden in het vooruitzicht. Op de Veluwade in Hierden speelt VVOG haar eerste wedstrijd op woensdag 1 augustus om 19.00 uur tegen vv Hierden. Vervolgens op zaterdag 4 augustus zal VVOG de strijd aangaan met HHC Hardenberg. Deze wedstrijd zal om 15.00 uur aanvangen.

Op 8 augustus begint het eigen Zuiderzeecup toernooi. De loting heeft vorige week uitgewezen dat VVOG wederom tegen sv Urk speelt. De zaterdag er na volgt een wedstrijd tegen Huizen of competitiegenoot AFC Ajax.

Uiteraard rekenen we ook dit seizoen weer op jullie steun. De selectie traint op maandag, dinsdag en donderdagavond. De trainingen zijn voor een ieder toegankelijk.

Met vriendelijke groet,

Selectie en staf VVOG 1

Lees bericht

Overlijdensbericht.

17-09-2018

Het laatste fluitsignaal.

Lees bericht

Train de trainer 25 september

21-09-2018

Ook dit seizoen worden er "Train de trainer"- bijeenkomsten bij VVOG gehouden.

Lees bericht

Condoleanceregister vanavond open bij VVOG

20-09-2018

Ter nagedachtenis aan Peter van Uffelen wordt donderdagavond een condoleanceregister geopend bij VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief