Gert van Lunteren Assurantiën B.V. tekent zilversponsorovereenkomst

28 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Gert van Lunteren van Gert van Lunteren Assurantiën B.V. is onlosmakelijk verbonden met de business club van VVOG en heeft voor onze business club veel betekend en nog steeds. 

Dit heeft opnieuw geresulteerd in een samenwerking en wel voor de komende drie jaar als zilversponsor voor VVOG. Gert van Lunteren Assurantiën B.V. support onze vereniging voor de komende drie jaar. Ook deze Harderwijkse onderneming is bij velen bekend, maar ook nu geven wij nog wat aanvullende informatie:

De financieel adviseurs van Gert van Lunteren Assurantiën BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringenpensioenen, en kredieten. Aangezien zij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent hun opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Hun adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Zij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen zij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat zij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen zij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. 
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! 

https://www.gertvanlunteren.nl/

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief