Gert van Lunteren Assurantiën B.V. tekent zilversponsorovereenkomst

28 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Gert van Lunteren van Gert van Lunteren Assurantiën B.V. is onlosmakelijk verbonden met de business club van VVOG en heeft voor onze business club veel betekend en nog steeds. 

Dit heeft opnieuw geresulteerd in een samenwerking en wel voor de komende drie jaar als zilversponsor voor VVOG. Gert van Lunteren Assurantiën B.V. support onze vereniging voor de komende drie jaar. Ook deze Harderwijkse onderneming is bij velen bekend, maar ook nu geven wij nog wat aanvullende informatie:

De financieel adviseurs van Gert van Lunteren Assurantiën BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringenpensioenen, en kredieten. Aangezien zij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent hun opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Hun adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Zij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen zij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat zij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen zij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. 
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! 

https://www.gertvanlunteren.nl/

Lees bericht

Superlot JO19-1

12-11-2018

Koop jij net als de JO19-1 een Superlot om VVOG te sponsoren?

Lees bericht

ACERBIS Oliebollentoernooi 2018

12-11-2018

Op zaterdag 29 december zal het traditionele oliebollentoernooi  ( 7 tegen 7) weer plaats vinden op Sportpark de Strokel.

Lees bericht

Voorlichtingsavond Scheidsrechters

11-11-2018

19 november informatieavond voor alle spelers, leiders, trainers en ouders!

Nieuwsoverzicht Archief