Gert van Lunteren Assurantiën B.V. tekent zilversponsorovereenkomst

28 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Gert van Lunteren van Gert van Lunteren Assurantiën B.V. is onlosmakelijk verbonden met de business club van VVOG en heeft voor onze business club veel betekend en nog steeds. 

Dit heeft opnieuw geresulteerd in een samenwerking en wel voor de komende drie jaar als zilversponsor voor VVOG. Gert van Lunteren Assurantiën B.V. support onze vereniging voor de komende drie jaar. Ook deze Harderwijkse onderneming is bij velen bekend, maar ook nu geven wij nog wat aanvullende informatie:

De financieel adviseurs van Gert van Lunteren Assurantiën BV geven u adviezen en oplossingen in verzekeringenpensioenen, en kredieten. Aangezien zij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent hun opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Hun adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Zij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen zij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat zij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen zij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. 
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! 

https://www.gertvanlunteren.nl/

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief