Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen donderdag 14 juni was de business club van VVOG voor het eerst vertegenwoordigd tijdens de Haringparty Harderwijk 2018.

Wij willen onze sponsor Timeflex enorm bedanken dat zij dit voor ons mogelijk hebben gemaakt en dat wij VVOG en de business club deze avond hebben kunnen promoten en hebben kunnen netwerken. Thomas Vossebelt en Jan Jurriën Hop waren als spelers van het eerste ook aanwezig om mogelijke nieuwe sponsoren te kunnen aanspreken.

Volgende week zullen wij alle geïnteresseerden van wie wij gegevens hebben mogen noteren of visitekaartjes hebben ontvangen, contacten om mogelijkheden sponsoring (dit is natuurlijk in diverse vormen mogelijk) verder te bespreken. Mocht u ons helaas deze avond hebben gemist, maar nog iets meer over sponsoringsmogelijkheden willen weten dan vragen u ons te mailen: sponsorcommissie@vvog.nl, waarna wij zeker contact met u zullen opnemen.

Al met al een hele geslaagde avond waar wij met een goed gevoel op terugkijken!

 

 

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief