Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen donderdag 14 juni was de business club van VVOG voor het eerst vertegenwoordigd tijdens de Haringparty Harderwijk 2018.

Wij willen onze sponsor Timeflex enorm bedanken dat zij dit voor ons mogelijk hebben gemaakt en dat wij VVOG en de business club deze avond hebben kunnen promoten en hebben kunnen netwerken. Thomas Vossebelt en Jan Jurriën Hop waren als spelers van het eerste ook aanwezig om mogelijke nieuwe sponsoren te kunnen aanspreken.

Volgende week zullen wij alle geïnteresseerden van wie wij gegevens hebben mogen noteren of visitekaartjes hebben ontvangen, contacten om mogelijkheden sponsoring (dit is natuurlijk in diverse vormen mogelijk) verder te bespreken. Mocht u ons helaas deze avond hebben gemist, maar nog iets meer over sponsoringsmogelijkheden willen weten dan vragen u ons te mailen: sponsorcommissie@vvog.nl, waarna wij zeker contact met u zullen opnemen.

Al met al een hele geslaagde avond waar wij met een goed gevoel op terugkijken!

 

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief