Inleveren teamenveloppen KOK-waskaarten actie!

17 Mei 2018 / Sponsorcommissie / Nieuwbouw

Helaas zijn nog niet alle teamenveloppen ingeleverd en wij willen dan ook de teams - die dit nog niet gedaan hebben - vragen dit aanstaande zaterdag 19 mei te doen! Dit omdat alle uitgegeven waskaarten een geldbedrag vertegenwoordigen.

De leiders worden daarom verzocht de nog in hun bezit zijnde waskaarten en/of geld aanstaande zaterdag in te leveren tussen 10.00 en 12.00 uur. In de kantine zitten in de hoek naast het wedstrijdsecretariaat mensen waarbij de enveloppen kunnen worden ingeleverd. Zij zijn herkenbaar door een banner van de KOK wasactie.

Op 31 mei aanstaande dienen alle uitgegeven enveloppen weer bij ons ingeleverd te zijn en daarna kunnen wij de teams belonen die de meeste kaarten hebben verkocht.

Welke teams, gaan erop 31 mei met de mooie prijzen er vandoor??? Aan jullie jongens en meisjes, de ultieme uitdaging om als team zoveel mogelijk kaarten te verkopen.

Wanneer jullie kaarten tekort komen, deze zijn altijd via jullie leiders te krijgen. Maar, dit maakt de uitdaging voor jullie zo leuk jongens en meisjes!!!!! Probeer, samen met je teamgenoten ( mag ik het "teambuilding" noemen) en jullie leiders, zoveel mogelijk "Waskaarten" te verkopen. Zodat ook jullie, in aanmerking kunnen komen voor één van de mooie teamprijzen.

Een speciale vermelding verdient een VVOG familie, deze familie heeft inmiddels meer dan 185 kaarten verkocht, gewoon fantastisch!!!!

Ook onze sponsoren hebben kaarten afgenomen en mocht u als sponsor denken dit wil ik ook nog doen mail dan naar Bert Wallet ( gcwallet@gmail.com) en bestel uw waskaarten. Hij zorgt dat deze dan in uw bezit komen.

Wij hopen dan ook dat het aantal verkochte kaarten in de maand mei nog flink omhoog gaat! DUS verkoop nog deze waskaarten en probeer met je team voor 1 van de leuke teamprijzen te gaan.

BEDANKT voor jullie inzet!

Namens de sponsorcommissie van VVOG

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief