Frans Koornberg krijgt zijn verdiende afscheidswedstrijd

16 Mei 2018 / / Algemeen

Frans Koornberg krijgt zijn gedroomde afscheidswedstrijd. Op 1 juni neemt de keeper het met VVOG op tegen het Mystery Team.

Koornberg heeft een paar prachtige jaren gekeept op de Strokel. Hij was vanaf moment één de vaste keeper van de Groen Witten. Bijna iedere wedstrijd liet de topkeeper zijn klasse zien. Na dit seizoen zet de keeper een punt achter zijn carrière, maar je kan nog een keer van hem genieten!

De afscheidswedstrijd op 1 juni begint om acht uur. De entree is gratis. Kom ook naar de Strokel en juich nog een keer voor onze Frans!

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief