Nieuwe trainer VVOG JO15-1 voor seizoen 2018-2019.

9 Mei 2018 / / Jeugd

Willem stelt zich voor:

Mijn naam is Willem Spiegelenberg. Ik ben 38 jaar, samen met mijn vrouw Marjolein hebben we twee zonen Givano (2,5 jaar) en Xabian (10 maanden) en wonen we in Vaassen. 

 Als voetballer heb ik altijd bij SV Vaassen gespeeld waarvan 17 seizoenen in het 2e elftal. Nu en dan heb ik in het 1e elftal gespeeld. Op mijn 35e ben ik met voetballen gestopt en heb ik mij volledig op het trainersvak toegelegd. Op mijn 18e ben ik als assistent-trainer van de C-jeugd in het trainersvak gerold. Door de jaren heen ben ik trainer geweest van de B1- en A1 (zowel jongens als meisjes), het dames 1-elftal en op dit moment ben ik trainer van SV Vaassen 2.

Ik ben een gepassioneerde, zeer gedreven en ambitieuze voetballiefhebber. Als speler was ik dat en als trainer ben ik dat ook. Ik ben dan ook zeer blij dat ik het komende voetbalseizoen als trainer van JO15-1 de jeugdopleiding van deze prachtige club mag komen versterken en ik kijk enorm uit naar de samenwerking met jullie allen.

Buiten het voetbal om spendeer ik mijn vrije tijd graag aan leuke dingen die ik samen met mijn gezin kan doen. Daarnaast houden we van gezelligheid, vrienden en familie om ons heen en combineren we dat graag met een gezellig etentje.

Ik hoop jullie snel op het sportpark te mogen begroeten.

Ook willen wij de huidige trainer Jordi Roelofsen heel erg bedanken voor de afgelopen jaren waarin hij heel veel heeft betekend voor de jeugdopleiding van VVOG. Wij wensen hem veel succes bij de vervolgstappen die hij in zijn trainerscarrière gaat maken.

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief