Nieuwe trainer VVOG JO15-1 voor seizoen 2018-2019.

9 Mei 2018 / / Jeugd

Willem stelt zich voor:

Mijn naam is Willem Spiegelenberg. Ik ben 38 jaar, samen met mijn vrouw Marjolein hebben we twee zonen Givano (2,5 jaar) en Xabian (10 maanden) en wonen we in Vaassen. 

 Als voetballer heb ik altijd bij SV Vaassen gespeeld waarvan 17 seizoenen in het 2e elftal. Nu en dan heb ik in het 1e elftal gespeeld. Op mijn 35e ben ik met voetballen gestopt en heb ik mij volledig op het trainersvak toegelegd. Op mijn 18e ben ik als assistent-trainer van de C-jeugd in het trainersvak gerold. Door de jaren heen ben ik trainer geweest van de B1- en A1 (zowel jongens als meisjes), het dames 1-elftal en op dit moment ben ik trainer van SV Vaassen 2.

Ik ben een gepassioneerde, zeer gedreven en ambitieuze voetballiefhebber. Als speler was ik dat en als trainer ben ik dat ook. Ik ben dan ook zeer blij dat ik het komende voetbalseizoen als trainer van JO15-1 de jeugdopleiding van deze prachtige club mag komen versterken en ik kijk enorm uit naar de samenwerking met jullie allen.

Buiten het voetbal om spendeer ik mijn vrije tijd graag aan leuke dingen die ik samen met mijn gezin kan doen. Daarnaast houden we van gezelligheid, vrienden en familie om ons heen en combineren we dat graag met een gezellig etentje.

Ik hoop jullie snel op het sportpark te mogen begroeten.

Ook willen wij de huidige trainer Jordi Roelofsen heel erg bedanken voor de afgelopen jaren waarin hij heel veel heeft betekend voor de jeugdopleiding van VVOG. Wij wensen hem veel succes bij de vervolgstappen die hij in zijn trainerscarrière gaat maken.

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief