VVOG 2 maakt zich op voor nieuwe bekerstunt

10 April 2018 / / Algemeen

Morgenavond is sportpark De Strokel het podium voor een boeiende bekeravond. VVOG 2 en Leones 2 staan tegenover elkaar in de kwartfinales van de beker voor belofteteams.

VVOG 2 kent dit seizoen een uitstekend bekeravontuur. In de eerste ronde werd ASV Dronten 2 met 2-1 verslagen. Daarna werd DOS Kampen 2 aan de zegereeks toegevoegd (3-2). Ook in de derde ronde kende het tweede geen genade met zijn tegenstander, Berkum 5 werd met klinkende cijfers verslagen (6-0). In de achtste finale ging het wat moeizamer voor de Groen Witten, maar werd er tegen SVZW 2 uiteindelijk wel gewonnen (1-2).

VVOG 2 gaat morgenavond op jacht naar een plek in de halve finales. De wedstrijd begint om acht uur. Kom ook naar De Strokel en moedig onze jongens aan!

Lees bericht

Pupil van de week Bram Martens

19-04-2018

Tijdens de wedstrijd VVOG - Magreb'90 is Bram Martens van VVOG JO9-4 pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Ajax komt naar Harderwijk!

17-04-2018

Trainen als een echte Ajacied?

1 mei kan dat!

Lees bericht

Status nieuwbouw plannen

16-04-2018

Het is inmiddels weer geruime tijd geleden dat de presentaties voor de leden en sponsoren zijn gegeven. We hebben veel positieve reacties op het voornemen tot nieuwbouw ontvangen. Regelmatig komt de vraag hoever we inmiddels zijn gevorderd in het proces.

Nieuwsoverzicht Archief