VVOG 2 maakt zich op voor nieuwe bekerstunt

10 April 2018 / / Algemeen

Morgenavond is sportpark De Strokel het podium voor een boeiende bekeravond. VVOG 2 en Leones 2 staan tegenover elkaar in de kwartfinales van de beker voor belofteteams.

VVOG 2 kent dit seizoen een uitstekend bekeravontuur. In de eerste ronde werd ASV Dronten 2 met 2-1 verslagen. Daarna werd DOS Kampen 2 aan de zegereeks toegevoegd (3-2). Ook in de derde ronde kende het tweede geen genade met zijn tegenstander, Berkum 5 werd met klinkende cijfers verslagen (6-0). In de achtste finale ging het wat moeizamer voor de Groen Witten, maar werd er tegen SVZW 2 uiteindelijk wel gewonnen (1-2).

VVOG 2 gaat morgenavond op jacht naar een plek in de halve finales. De wedstrijd begint om acht uur. Kom ook naar De Strokel en moedig onze jongens aan!

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief