VVOG 2 maakt zich op voor nieuwe bekerstunt

10 April 2018 / / Algemeen

Morgenavond is sportpark De Strokel het podium voor een boeiende bekeravond. VVOG 2 en Leones 2 staan tegenover elkaar in de kwartfinales van de beker voor belofteteams.

VVOG 2 kent dit seizoen een uitstekend bekeravontuur. In de eerste ronde werd ASV Dronten 2 met 2-1 verslagen. Daarna werd DOS Kampen 2 aan de zegereeks toegevoegd (3-2). Ook in de derde ronde kende het tweede geen genade met zijn tegenstander, Berkum 5 werd met klinkende cijfers verslagen (6-0). In de achtste finale ging het wat moeizamer voor de Groen Witten, maar werd er tegen SVZW 2 uiteindelijk wel gewonnen (1-2).

VVOG 2 gaat morgenavond op jacht naar een plek in de halve finales. De wedstrijd begint om acht uur. Kom ook naar De Strokel en moedig onze jongens aan!

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Lees bericht

17 april zijn de velden 1 t/m 4 niet bespeelbaar tot 17:00 uur

15-04-2019

Woensdag 17 april is er wederom het schoolvoetbal.

Nieuwsoverzicht Archief