Bungalowpark 't Hogeveld bordsponsor

29 Januari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG businessclub verwelkomt Bungalowpark 't Hogeveld als bordsponsor.

 

Bungalowpark ’t Hogeveld is gelegen op de grens van Harderwijk en Ermelo. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is vrijwel het gehele park omringd door bossen. De gemeente Ermelo is zelfs  gekozen tot groenste gemeente van Nederland.

Het park wordt gekenmerkt door de rust die het uitstraalt en is het gehele jaar toegankelijk.

In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen in de vrije natuur. De randmeren liggen op 10 minuten fietsen en daarom is watersport ook een van de diverse mogelijkheden.

Indien u een chalet wilt aanschaffen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan u graag te woord. De chalets die te koop staan zijn over het algemeen eigendom van particulieren. U koopt van hen het chalet en van ons krijgt u een huurovereenkomst voor de grond.

Er is geen zwembad, kantine of restaurant op het park aanwezig, maar als u gebruik wilt maken van deze gelegenheden, is er volop keus binnen een straal van 10 km.

Permanente bewoning wordt door de Gemeente Ermelo en door ons niet toegestaan. Hierdoor blijft de rust gehandhaafd.

De jaarlijkse kosten bestaan uit de huur voor de grond en de kosten voor o.a. CAI (ontvangst van 71 digitale zenders), OZB, zuiveringslasten en het afvoeren van het huis- en het groenafval. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op internet en telefonie via ons eigen netwerk.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze website.

Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,
Andries & Joke van Dijkhuizen

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief