"Train de Trainer" instructieavond jeugdafdeling met PEC Zwolle

26 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

De datum voor deze avond staat al een poosje op onze site maar dinsdag is het eindelijk weer zover. We gaan er met elkaar weer een mooie en bovenal gezellige avond van maken. Alle trainers van onze jeugdafdeling worden bij deze bijeenkomst verwacht maar ook jeugdleiders zijn van harte uitgenodigd. Als club voelen wij ons niet alleen verplicht onze onmisbare vrijwilligers theoretische en praktische ondersteuning te bieden maar zien deze avonden ook als een belangrijk middel het niveau naar een hoger plan te brengen. Trainers en leiders hebben de meeste invloed op de ontwikkeling van onze spelers. Bovendien verrijkt het kennis en betrokkenheid aan de club. 

We zijn er  in geslaagd een mooi programma samen te stellen waarbij we ook naar buiten gaan. Er zal een interessante presentatie worden gegeven door Jacco van Olst, fysiektrainer en trainer JO12 bij PEC Zwolle. 

Het onderwerp van deze avond is: Het toepassen van fysieke leerlijnen binnen de jeugdopleiding.

Tijdens de presentatie zal de gehele fysieke leerlijn (voor de onder- en bovenbouw) binnen de PEC Zwolle voetbalacademie worden uiteengezet met praktijkvoorbeelden op het veld en de mogelijke toepassing bij amateurclubs.

Op het veld zullen tijdens de training aan JO11-1 wat oefenvormen worden getoond die binnen de voetbalacademie van PEC Zwolle worden gebruikt die in het teken staan van veelzijdig bewegen.

De avond ziet er als volgt uit:

19.00 uur Inloop 

19.15 uur Opening en start training JO11-1 

20.00 uur Einde training

20.00 uur Pauze

20.15 uur Start presentatie

21.00 uur Einde presentatie en sluiting

Tot dinsdag!!

Gerrit Hup hoofd jeugdopleiding

De jeugdcommissie

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief