Sponsoren op bezoek bij Overhoff Telecom & ICT

2 November 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen maandag was het zover, het bedrijfsbezoek van de business club van VVOG aan Overhoff Telecom & ICT.

Dit jaar heeft de VVOG Business Club gemeend meer kansen te moeten bieden aan bedrijven om zichzelf in de spotlights te zetten binnen de muren van hun eigen bedrijf. Overhoff Telecom & ICT was de eerste die de deuren opende voor zowel business club leden als partners van hun eigen bedrijf.

Mike Overhoff en Jan-Erik Issing verwelkomden de gasten in de showroom aan de Lorentzstraat, waarna Erik Remmerstwaal van DearBytes een mooi verhaal vertelde over hoe je de Kroonjuwelen van je bedrijf beter kan beveiligen in de digitale wereld en wat daarbij de do's and dont's zijn. Na de presentaties volgde nog een rondleiding door het pand. Kortom een leerzame avond, die gezellig afgesloten werd in de sfeervolle bar van Overhoff met een hapje en een drankje.

Wij bedanken Overhoff Telecom & ICT voor de gastvrijheid en het organiseren van deze mooie avond.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief