Een Superlot voor het bestuur

19 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Ook ons algemeen bestuur heeft afgelopen woensdag een Superlot afgenomen. Dat we op onze bestuurders kunnen rekenen is geen verrassing. Ook het team Grote Clubactie VVOG is meer dan tevreden over de betrokkenheid en positief verrast door de verkoop van die Superloten. Ondertussen gaat de verkoop van de gewone loten ook gewoon door. Er zijn nog extra lotenboekjes en we hebben nog tot zaterdag 28 oktober 2017.

Voorzitter Fred Moll liet onlangs al weten trots te zijn op al die teams en vrijwilligers die er samen de schouders onder zetten om de Grote Clubactie 2017 tot een succes te maken. Fred hoopt natuurlijk voor iedereen dat de aankoop van loten ook met prijzen beloond zal worden. Onze voorzitter ziet inzet en betrokkenheid van iedereen als een hele mooie prijs voor de vereniging, “we kunnen trots zijn op alle vrijwilligers en onze leden .... dat is wat VVOG zo’n mooie vereniging maakt.”

Het bestuur benadrukt dat de extra inkomsten voor onze vereniging van groot belang zijn. Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 17 oktober jl. hebben we van de penningmeester Henk de Vries kunnen vernemen dat onze vereniging er financieel gezond voor staat maar nog hard gewerkt moet worden om het spaarpotje te vullen. Om de vele wensen in vervulling te brengen hebben we echt geld nodig. Er zijn een aantal facilitaire zaken die nodig aan vervanging toe zijn. Denk hierbij b.v. aan de oude kleedkamers. De jaarlijkse terugkerende Grote Clubactie is voor de vereniging dan ook een belangrijk initiatief.

Heren bestuurders ook jullie bedankt voor de aankoop van een Superlot !!!

We hebben nog ruim een week te gaan en hopen de allerlaatste Superloten nog kwijt te raken.

Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,-) voor onze vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper onze vereniging dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper (team of sponsor) zelf is het Superlot ook interessant: je ontvangt 50 reguliere loten waarmee je de winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten (€150,00) zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. Laten we van dit nieuwe initiatief maximaal gebruik maken. Vergroot de inkomsten voor VVOG, dus koop en verkoop Superloten.

Trekking Grote Clubactie 2017 13 december 2017, om 10:00 uur

www.clubactie.nl

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief