Superlot voor team Veiligheid

28 September 2017 / Redactie / Algemeen

Het team Veiligheid bestaande uit onze stewards, kassamedewerkers EHBO en Wedstrijd- en Veiligheidscoördinator blijft natuurlijk niet achter. Toen het idee ontstond om als team Veiligheid een Superlot af te nemen waren de teamleden gelijk enthousiast. Als het voor het clubje is dan hoeft er niet lang te worden nagedacht zegt Gert Jan Foppen. Gert Jan is samen met zijn vader Brand Foppen één van onze eerste stewards.

De sfeer binnen team Veiligheid is uitstekend. Als de wedstrijd voorbereiding er om vraagt zijn deze vrijwilligers vaak al uren voor aanvang aanwezig. Dinsdag starten 7 leden van het team met de EHBO opleiding. Er moeten 13 lessen worden gevolgd. Eind februari hopen de mannen hun diploma te behalen.

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van de vereniging

Onze club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Het clubhuis heeft onderhoud nodig, materialen moeten worden vervangen en daarnaast proberen we ook veel voor onze leden te organiseren. Vaak zijn er meer wensen dan financiele mogelijkheden. Samen kunnen we daar wat aan doen zegt Koen Bruinink, één van de innitiatienemers van de Grote Club Actie bij VVOG. 

De afgelopen jaren hebben we door de Grote Clubactie doelen kunnen gerealiseerd. Om die reden rekenen we er op dat we zoveel mogelijk loten verkopen. 80% van de opbrengst is voor de vereniging. Dus help mee om er een groot succes van te maken.

We zijn benieuwd welk team volgt en kans maakt op mooie prijzen.

Op woensdag 13 december 2017 vindt, naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, de trekking van het Superlot plaats.

Trekking Grote Clubactie 2017 13 december 2017, 10:00 uur

 

 

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief