De eerste Superloten naar VVOG 1

11 September 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

 

Ook dit jaar laat de selectie zich weer van zijn beste kant zien. Als we ergens met elkaar de schouders onderzetten dan willen “onze jongens” natuurlijk niet achter blijven. Sterker nog ze zijn ook dit seizoen weer de eerste die via de teammanagers Goossen Luytjes en Klaas Uit de Bosch hun belangstelling hebben getoond. Top mannen!!

Zaterdag hebben Jan Jurriën Hop en Frans Koornberg namens de A selectie bij Koen Bruining en Antonio Vivas, de vertegenwoordigers van de werkgroep Grote Club Actie VVOG, de eerste twee Superloten afgenomen.

We zijn er van overtuigd dat meer seniorenteams dit voorbeeld zullen volgen. Inmiddels gaat het gerucht dat er al meerdere initiatieven worden ontplooid om deze actie tot een ongekend succes te maken. Zo zagen we bij de wedstrijd VVOG - Jong FC Twente ook binnen ons “bierteam” de pet al rondgaan. We zijn benieuwd of dit ook betrekking had op deze actie.

Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor onze vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper onze vereniging dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper (team of sponsor) zelf is het Superlot ook interessant: je ontvangt 50 reguliere loten waarmee je de winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten (€150,00) zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. Laten we van dit nieuwe initiatief maximaal gebruik maken. Vergroot de inkomsten voor VVOG,  dus koop en verkoop Superloten.

De seniorenteams van zaterdag en zondag kunnen hun interesse bij Henk Drost, Guido Munk, Koen Bruining en Antonio Vivas kenbaar maken. We rekenen er op dat alle teams minimaal één lot afnemen.

Lotenboekjes: Gisteren zijn we gestart met de uitgifte van de lotenboekjes. Komende week wordt het startschot gegeven voor de 45e editie van de Grote Club Actie. Voor iedere vereniging en VVOG zeker niet op de laatste plaats is deze actie een belangrijke financiële opsteker. We hebben voor onze vereniging nog enkele wensen.

Hier zal een overwogen keuze in worden gemaakt. Deze worden z.s.m. bekend gemaakt. De opgegeven doelen zijn:

  • nieuw terrasmeubilair (lounge banken)
  • een AED apparaat
  • speeltoestellen voor kinderen
  • nieuwe omroepinstallatie
  • FIFA 18 Gametoernooi
  • nieuwe kleine doeltjes en extra ballen

Heb jij ook een goede suggestie dan vernemen wij dat graag.

Lees bericht

Unieke sponsor mogelijkheid

21-03-2018

Uw bedrijf in de picture tijdens de thuis toernooien?

Lees bericht

Uitnodiging PEC Zwolle Dames - Heerenveen Dames

21-03-2018

Op vrijdag 23 maart 2018 spelen de vrouwen van PEC Zwolle de eerste thuiswedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen. Via VVOG zijn er kaarten te verkrijgen voor deze wedstrijd,

Lees bericht

Paaseieren zoeken op tweede paasdag

21-03-2018

Op maandag 2 april 2018, tweede paasdag, gaan we weer met z'n allen paaseieren zoeken op het terrein van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief