De eerste Superloten naar VVOG 1

11 September 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

 

Ook dit jaar laat de selectie zich weer van zijn beste kant zien. Als we ergens met elkaar de schouders onderzetten dan willen “onze jongens” natuurlijk niet achter blijven. Sterker nog ze zijn ook dit seizoen weer de eerste die via de teammanagers Goossen Luytjes en Klaas Uit de Bosch hun belangstelling hebben getoond. Top mannen!!

Zaterdag hebben Jan Jurriën Hop en Frans Koornberg namens de A selectie bij Koen Bruining en Antonio Vivas, de vertegenwoordigers van de werkgroep Grote Club Actie VVOG, de eerste twee Superloten afgenomen.

We zijn er van overtuigd dat meer seniorenteams dit voorbeeld zullen volgen. Inmiddels gaat het gerucht dat er al meerdere initiatieven worden ontplooid om deze actie tot een ongekend succes te maken. Zo zagen we bij de wedstrijd VVOG - Jong FC Twente ook binnen ons “bierteam” de pet al rondgaan. We zijn benieuwd of dit ook betrekking had op deze actie.

Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor onze vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper onze vereniging dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper (team of sponsor) zelf is het Superlot ook interessant: je ontvangt 50 reguliere loten waarmee je de winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten (€150,00) zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij onze vereniging. Laten we van dit nieuwe initiatief maximaal gebruik maken. Vergroot de inkomsten voor VVOG,  dus koop en verkoop Superloten.

De seniorenteams van zaterdag en zondag kunnen hun interesse bij Henk Drost, Guido Munk, Koen Bruining en Antonio Vivas kenbaar maken. We rekenen er op dat alle teams minimaal één lot afnemen.

Lotenboekjes: Gisteren zijn we gestart met de uitgifte van de lotenboekjes. Komende week wordt het startschot gegeven voor de 45e editie van de Grote Club Actie. Voor iedere vereniging en VVOG zeker niet op de laatste plaats is deze actie een belangrijke financiële opsteker. We hebben voor onze vereniging nog enkele wensen.

Hier zal een overwogen keuze in worden gemaakt. Deze worden z.s.m. bekend gemaakt. De opgegeven doelen zijn:

  • nieuw terrasmeubilair (lounge banken)
  • een AED apparaat
  • speeltoestellen voor kinderen
  • nieuwe omroepinstallatie
  • FIFA 18 Gametoernooi
  • nieuwe kleine doeltjes en extra ballen

Heb jij ook een goede suggestie dan vernemen wij dat graag.

Lees bericht

Ome Jan Bouquet toernooi 23 december 2017

20-11-2017

JO11-PUPILLEN, JO9-PUPILLEN, JO8-PUPILLEN LET OP!!!

Lees bericht

Het VVOG Sinterklaasfeest op woensdag 29 november 2017

19-11-2017

Het Sinterklaasfeest 2017 belooft een spektakel te worden. Met een heuse Sinterklaasshow gaan we er een geweldige middag van maken. JO9 en JO8 en Voetbalschool Dolfijn. Geef je snel op !!!

Lees bericht

Superlot voor de kanjers van onze JO19-3

19-11-2017

Weer een Superlot verkocht en deze keer van “het dreamteam” de JO19-3. Wie o wie gaat er met het laatste Superlot ten vandoor en maakt kans op mooie prijzen. Het kan nog steeds!!

Nieuwsoverzicht Archief