Beloften competitie van start

10 Oktober 2017 / Technische Commissie / Algemeen

Komend seizoen wordt er voor de 7 de keer de Beloften competitie Midden Nederland georganiseerd, waarin dit seizoen ook VVOG in uit komt. Loek Budding van GVVV is voor de derde keer de ‘kartrekker’ van dit uitstekende opleidingstraject voor de jonge talenten van de diverse voetbalclubs.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze competitie opnieuw vorm te geven en zullen er vanaf oktober tot en met mei volgend jaar weer heel wat duels worden uitgevochten om te bepalen wie de opvolger wordt van Jong Bennekom, de winnaar van editie 2016 - 2017.
 
Dat deze Acerbis Beloften competitie Midden Nederland voorziet in een grote behoefte is ondertussen wel duidelijk. Ooit begonnen met acht deelnemende voetbalverenigingen, is dit de laatste paar seizoenen al uitgebreid tot twaalf deelnemers. En nu kan de organisatie tot haar plezier melden dat naast de twaalf ‘recidivisten’ er zich vier nieuwe teams hebben aangemeld die graag eens kennis willen maken met dit fenomeen beloften competitie. Deze nieuwkomers zijn: De Bataven uit Gendt, RKHVV uit Huissen, VVOG uit Harderwijk en Breukelen FC.

Daarom kent het nieuwe seizoen een andere opzet dan de vorige keren. Er wordt nu door 16 teams gespeeld in vier regionale poules (Oost, West, Zuid en Midden). Dit was tevens een mooie gelegenheid om iets meer te mixen, zodat diverse clubs nu te maken krijgen met nieuwe tegenstanders waarin in het verleden nog niet tegen was gespeeld.
Iedere regio heeft vier ploegen die een complete competitie afwerken. In totaal per club dus altijd minimaal 6 wedstrijden. De winnaars van de vier poules en alle nummers 2 spelen daarna een knock-out kruisfinale, waarbij de winnaar van de poule het thuisvoordeel heeft en altijd speelt tegen een team dat als tweede is geëindigd.
De winnaars van de kruisfinales plaatsen zich voor de halve finale en daarbij is in het reglement vastgelegd wie er thuis mag spelen. De halve finale winnaars plaatsen zich uiteraard voor de finale en daarvoor zal worden geloot welke vereniging op ‘eigen grond’ mag spelen. Voor zowel de kruis- halve- als finale geldt dat er direct na de reguliere speeltijd bij een gelijkspel penalty’s komen om de winnaar vast te stellen.

Prijzen

Natuurlijk gaat in de eerste plaats om de sportieve eer, maar er zijn ook weer twee schitterende prijzen te winnen voor het allerbeste team van deze beloften competitie die beschikbaar zijn gesteld door FC Utrecht en SD Sportswear/Acerbis Sports.

  1. Een rondleiding door het stadion van FC Utrecht met een hapje/drankje en het bijwonen van een thuiswedstrijd van FC Utrecht
  2. Door SD Sportswear/Acerbis Sports: Een prijs ter waarde van €1.000,- incl. BTW aan materialen/kleding etc. (naar vrije keuze) .Daarnaast voor het winnende team individuele prijzen als ook een beker en wisselbeker.

Acerbis Sports wordt voor de Benelux geïmporteerd door SD Sportswear. Een vooruitstrevend kledingmerk voor vrijwel alle teamsporten.

Deelnemers aan de editie 2017-2018

West FC Breukelen - Elinkwijk - Huizen - IJsselmeervogels
Midden DOVO – De Meern - Hercules - Houten
Oost DVS ‘33 - Hoogland – SDVB - VVOG
Zuid De Bataven – Bennekom – G.V.V.V. – RKHVV

VVOG start de beloften competitie op 10 oktober met een thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld, aanvang 20.00 uur.
Kom onze talenten aanmoedigen, toegang is gratis!

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief