Pupil van de week

23 Augustus 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de 1e competitie wedstrijd, thuis tegen Scheveningen, is Sander Vlieg pupil van de week. Sander stelt zichzelf graag aan u voor :

Ik voetbal al vanaf dat ik kon lopen maar mocht pas op voetbal toen ik mijn zwemdiploma had. Dat had ik toen ik 5 was. Ik ben nu 8 dus zit al 3 jaar op de beste voetbalclub van Harderwijk: VVOG!!!
Ik heb even op het middenveld gespeeld, maar nu wordt ik eigenlijk altijd als verdediger ingezet. Dat vind ik leuk, maar ik wil ook wel eens in de spits spelen. Ik zit in de F1 en heb leuke teamgenoten en trainers. VVOG vind ik een leuke vereniging omdat er veel te doen is: trainen, techniek trainen, competitie, extra toernooitjes en natuurlijk leuke voetbal vrienden. Later zou ik best wel bij Ajax willen voetballen, want dat is mijn favoriete club. Mijn favoriete speler is Messi. Jammer genoeg kan Ajax die niet betalen.

Ik kijk niet veel tv. Soms een filmpje op Netflix. Liever ben ik in de tuin of op een veldje in de buurt aan het voetballen met mijn vrienden of trampoline springen.

Ik ken Scheveningen alleen van het strand. Dus vraag ik mij af die jongens wel kunnen voetballen. Ik denk dus dat VVOG dik gaat winnen. 3-1.

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief