Even voorstellen, de coördinator nieuwe jeugdleden

5 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

De jeugdcommissie is zeer verheugd met onze nieuwe coördinator, Ingrid Westhuis.

Goed beleid en duidelijke afspraken is een van de speerpunten van de jeugdcommissie. Het is belangrijk om van elkaar te weten wat de verwachtingen zijn. Het beste moment om daarover met elkaar afspraken te maken is direct bij de voordeur. Met andere woorden, iedereen is van harte welkom maar we spreken wel het één en ander met elkaar af. Ouders die hun zoon of dochter bij via het aanmeldingsformulier op de website aanmelden ontvangen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Ingrid legt de mensen dan uit hoe het er bij VVOG aan toe gaat. 

Een van de wensen van de jeugdcommissie is betrokkenheid van de ouders/ verzorgers.

We zijn een vereniging wat betekent dat we de club met elkaar draaiende moeten houden. Voor het werk wat er ligt hebben we handjes nodig en dat is dan ook één van de onderwerpen die bij het kennismakingsgesprek aan de orde komt. Ingrid zal naast een helder uitleg over de regels en introductie over de club nog nadrukkelijke dan voorheen inventariseren en afspreken waar de ouders/ verzorgers van onze nieuwe leden hun bijdragen aan gaan leveren. In dit proces wordt ook de vrijwilligerscommissie betrokken. Het komend seizoen gaan we hierin nadrukkelijker samenwerken en hopen we meer nieuwe vrijwilligers te verwelkomen en daarmee een einde te maken aan het schreeuwende te kort.   

 

We hebben Ingrid gevraagd zich nader aan ons voor te stellen.

Ik ben Ingrid Westhuis, ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen, Laura van 17, zij zit op hockey en Joris van 13, hij voetbalt bij VVOG.

Ik werk voor mezelf, ik doe voor een aantal bedrijven de administratie, deels vanuit huis, maar ook bij de klant op locatie.

Ik heb zelf een aantal jaar gevoetbald, bij een meisjeselftal in Rockanje waar ik ben opgegroeid. Ik ben in Rotterdam geboren en heb in de wijk Feyenoord gewoond, waardoor je wel begrijpt dat ik al een paar weken met een grijns rondloop.

Ik ben een paar jaar geleden samen met een andere vader leider geweest van het team van Joris, in de e-tjes was dat. Ik ben bijna altijd bij de wedstrijden van mijn zoon en sinds een paar weken sta ik ook regelmatig in de kantine achter de bar wat ik erg gezellig en leuk vind.

Ik doe zelf regelmatig aan yoga en pilates, ook de sportschool zie ik elke week van binnen en ik zou graag weer wat vaker op de mountainbike het bos ingaan, dat is zo fijn.

Het enige wat ik echt mis in Harderwijk is de zee, want dat zoete, stinkende water met die prut tussen je tenen dat vind ik dus echt geen strand, maar je kunt natuurlijk niet alles hebben. Verder vind ik het heerlijk om te koken voor vrienden en lange avonden na te tafelen met een wijntje.

Ik vind het heel fijn om wat voor VVOG te kunnen betekenen want het is een prachtige club, op een mooie plek met bijzondere, vriendelijke mensen.

Vele handen maken licht werk en ik hoop daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren met het invullen van de taak van de coördinator nieuwe leden. Ik heb er erg veel zin in!

 

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief