Even voorstellen, de coördinator nieuwe jeugdleden

5 Juni 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

De jeugdcommissie is zeer verheugd met onze nieuwe coördinator, Ingrid Westhuis.

Goed beleid en duidelijke afspraken is een van de speerpunten van de jeugdcommissie. Het is belangrijk om van elkaar te weten wat de verwachtingen zijn. Het beste moment om daarover met elkaar afspraken te maken is direct bij de voordeur. Met andere woorden, iedereen is van harte welkom maar we spreken wel het één en ander met elkaar af. Ouders die hun zoon of dochter bij via het aanmeldingsformulier op de website aanmelden ontvangen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Ingrid legt de mensen dan uit hoe het er bij VVOG aan toe gaat. 

Een van de wensen van de jeugdcommissie is betrokkenheid van de ouders/ verzorgers.

We zijn een vereniging wat betekent dat we de club met elkaar draaiende moeten houden. Voor het werk wat er ligt hebben we handjes nodig en dat is dan ook één van de onderwerpen die bij het kennismakingsgesprek aan de orde komt. Ingrid zal naast een helder uitleg over de regels en introductie over de club nog nadrukkelijke dan voorheen inventariseren en afspreken waar de ouders/ verzorgers van onze nieuwe leden hun bijdragen aan gaan leveren. In dit proces wordt ook de vrijwilligerscommissie betrokken. Het komend seizoen gaan we hierin nadrukkelijker samenwerken en hopen we meer nieuwe vrijwilligers te verwelkomen en daarmee een einde te maken aan het schreeuwende te kort.   

 

We hebben Ingrid gevraagd zich nader aan ons voor te stellen.

Ik ben Ingrid Westhuis, ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen, Laura van 17, zij zit op hockey en Joris van 13, hij voetbalt bij VVOG.

Ik werk voor mezelf, ik doe voor een aantal bedrijven de administratie, deels vanuit huis, maar ook bij de klant op locatie.

Ik heb zelf een aantal jaar gevoetbald, bij een meisjeselftal in Rockanje waar ik ben opgegroeid. Ik ben in Rotterdam geboren en heb in de wijk Feyenoord gewoond, waardoor je wel begrijpt dat ik al een paar weken met een grijns rondloop.

Ik ben een paar jaar geleden samen met een andere vader leider geweest van het team van Joris, in de e-tjes was dat. Ik ben bijna altijd bij de wedstrijden van mijn zoon en sinds een paar weken sta ik ook regelmatig in de kantine achter de bar wat ik erg gezellig en leuk vind.

Ik doe zelf regelmatig aan yoga en pilates, ook de sportschool zie ik elke week van binnen en ik zou graag weer wat vaker op de mountainbike het bos ingaan, dat is zo fijn.

Het enige wat ik echt mis in Harderwijk is de zee, want dat zoete, stinkende water met die prut tussen je tenen dat vind ik dus echt geen strand, maar je kunt natuurlijk niet alles hebben. Verder vind ik het heerlijk om te koken voor vrienden en lange avonden na te tafelen met een wijntje.

Ik vind het heel fijn om wat voor VVOG te kunnen betekenen want het is een prachtige club, op een mooie plek met bijzondere, vriendelijke mensen.

Vele handen maken licht werk en ik hoop daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren met het invullen van de taak van de coördinator nieuwe leden. Ik heb er erg veel zin in!

 

Lees bericht

Winst én 2 Superloten VVOG 1

15-09-2019

Een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag van start!

12-09-2019

Zaterdag start de Grote Clubactie. Nu kun je ook online je loten verkopen en kijk alvast naar de mooie prijzen!

Lees bericht

Veldboom Vastgoed wordt hoofdsponsor bij VVOG

12-09-2019

Naast ING en EFMI Business-School heeft VVOG Veldboom Vastgoed als hoofdsponsor weten te binden

Nieuwsoverzicht Archief