Ook Brink en Leichtenberg gaan door!

20 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Henri Brink en Arjan Leichtenberg zullen ook komend seizoen de trainersstaf van VVOG completeren.

Voor Arjan Leichtenberg wordt het alweer het 7e seizoen dat hij de keepers onder zijn hoede neemt. In deze periode heeft de Drontenaar de opgang van VVOG van de 1e klasse naar de 3e divisie als staflid van VVOG meegemaakt. En dat mag best uniek genoemd worden. 

Ook assistent-trainer Henri Brink gaat door. De oud-speler en voormalig aanvoerder van VVOG (1987/88 tm 1995/96) knoopt er nog een jaar aan vast. Hoewel het zijn tweede achtereenvolgende seizoen is dat hij de functie van assistent-trainer bij VVOG bekleedt, was hij al eerder actief in een vergelijkbare functie in samenwerking met Dwight Lodeweges en - voor een kortere periode - met Marco Roelofsen. Ook loodste hij VVOG een keer samen met Bert Hoeve door de nacompetitie (handhaving in hoofdklasse). Het mag best eens genoemd worden dat Henri een op en top clubman is waar de vereniging zeer trots op is!

Bestuur en TC zijn beide heren zeer erkentelijk voor hun werk en zijn blij dat zij hun werkzaamheden voor VVOG voortzetten.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief