Ook Brink en Leichtenberg gaan door!

20 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Henri Brink en Arjan Leichtenberg zullen ook komend seizoen de trainersstaf van VVOG completeren.

Voor Arjan Leichtenberg wordt het alweer het 7e seizoen dat hij de keepers onder zijn hoede neemt. In deze periode heeft de Drontenaar de opgang van VVOG van de 1e klasse naar de 3e divisie als staflid van VVOG meegemaakt. En dat mag best uniek genoemd worden. 

Ook assistent-trainer Henri Brink gaat door. De oud-speler en voormalig aanvoerder van VVOG (1987/88 tm 1995/96) knoopt er nog een jaar aan vast. Hoewel het zijn tweede achtereenvolgende seizoen is dat hij de functie van assistent-trainer bij VVOG bekleedt, was hij al eerder actief in een vergelijkbare functie in samenwerking met Dwight Lodeweges en - voor een kortere periode - met Marco Roelofsen. Ook loodste hij VVOG een keer samen met Bert Hoeve door de nacompetitie (handhaving in hoofdklasse). Het mag best eens genoemd worden dat Henri een op en top clubman is waar de vereniging zeer trots op is!

Bestuur en TC zijn beide heren zeer erkentelijk voor hun werk en zijn blij dat zij hun werkzaamheden voor VVOG voortzetten.

Lees bericht

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

19-10-2017

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

Lees bericht

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19-10-2017

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Nieuwsoverzicht Archief