Pupil van de week

3 Mei 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen ODIN'59 is Sander Korevaar pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Ik ben Sander Korevaar en vanaf begin 2017 mag ik bij VVOG JO9-8 voetballen. We hebben een heel leuk team en meestal keep ik (een deel van) de wedstrijd, dat vind ik ook de leukste positie in het veld.

Ik vind het gezellig bij VVOG en ook het eerste elftal vind ik heel cool. Naast VVOG is AFC Ajax mijn favoriete club en mijn favoriete speler is Dolberg. Ik vind het leuk om op tv naar programma’s over voetbal te kijken en natuurlijk naar de wedstrijden van Ajax; die kijk ik meestal samen met mijn vader en mijn zus.

Verder zijn mijn hobby’s drummen en bouwen met Lego en Clicks. Mijn droom is om later drummer te worden en op een heel mooi drumstel te spelen.

Dat ik pupil van de week mag zijn vind ik superleuk en voorspel dat de uitslag 3-1 wordt. Ik hoop dat ik vanmiddag nog trucjes kan afkijken zodat we met ons team ook vaker gaan winnen, want toen dat gebeurde was ik heel blij!

Lees bericht

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

19-10-2017

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

Lees bericht

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19-10-2017

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Nieuwsoverzicht Archief