Pupil van de week

3 Mei 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen ODIN'59 is Sander Korevaar pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Ik ben Sander Korevaar en vanaf begin 2017 mag ik bij VVOG JO9-8 voetballen. We hebben een heel leuk team en meestal keep ik (een deel van) de wedstrijd, dat vind ik ook de leukste positie in het veld.

Ik vind het gezellig bij VVOG en ook het eerste elftal vind ik heel cool. Naast VVOG is AFC Ajax mijn favoriete club en mijn favoriete speler is Dolberg. Ik vind het leuk om op tv naar programma’s over voetbal te kijken en natuurlijk naar de wedstrijden van Ajax; die kijk ik meestal samen met mijn vader en mijn zus.

Verder zijn mijn hobby’s drummen en bouwen met Lego en Clicks. Mijn droom is om later drummer te worden en op een heel mooi drumstel te spelen.

Dat ik pupil van de week mag zijn vind ik superleuk en voorspel dat de uitslag 3-1 wordt. Ik hoop dat ik vanmiddag nog trucjes kan afkijken zodat we met ons team ook vaker gaan winnen, want toen dat gebeurde was ik heel blij!

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Nieuwsoverzicht Archief