Verplichte spelregeltoets voor JO17/MO17

4 April 2017 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Het eind van het seizoen nadert. Sneller dan u denkt. Daarmee ook voorlopig de gelegenheid om de – door de KNVB verplicht gestelde  – eindtoets van het spelregelbewijs voor 2e jaars JO / MO 17 -spelers te halen.
Wij, als scheidsrechterscommissie VVOG, hebben de indruk (!) dat de aandacht voor deze toets is verslapt, dan wel dat de spelers / speelsters om één of andere reden niet verder komen met de 5 levels die ze thuis moeten doorlopen voordat ze de eindtoets / het examen kunnen afleggen.

We willen er alles aan doen om de spelers / speelsters te helpen. Maar daarvoor is uw hulp als leider / trainer / ouder onmisbaar. Laat de betrokkenen desnoods contact opnemen met Peter van Uffelen (06-22185330 / p.vanuffelen@caiway.nl). Hij gaat ze verder helpen met als einddoel : allemaal geslaagde 2e jaars JO17 / MO17 - spelers.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief