Van Wijnen Voetbaltoernooi 2017

9 Maart 2017 / Redactie / Algemeen

We vieren dit jaar ons 8ste Lustrum. Het 40e Van Wijnen Voetbaltoernooi wordt gespeeld op zaterdag 10 juni 2017 op de sportvelden van D.V.S.’33 te Ermelo.

Eén toernooi

Net als vorig jaar organiseren wij één toernooi voor 40 teams, waarbij per team maximaal drie 1e elftal spelers mogen worden opgesteld.

Inschrijving

De ervaring uit 39 jaar voetbaltoernooi leert, dat ieder team dit voetbaltoernooi kan winnen. Palingrokerij R. de Groot heeft dan wel 3x achteréén de fel begeerde beker gewonnen, maar toch denken wij dat er dit jaar een ander team opstaat om de prestigieus titel “Winnaar Van Wijnen Voetbaltoernooi” in de wacht te slepen. Inmiddels is het Van Wijnen Voetbaltoernooi in de loop der jaren dé afsluiting van het voetbalseizoen geworden, waarbij sportiviteit en gezelligheid bovenaan staan! Wat in 1977 begon als een gezellig onderling toernooi tussen een paar bedrijven is vandaag de dag uitgegroeid tot een waar spektakel op de Noordwest-Veluwe.

U kunt zich nu inschrijven door een e-mail te sturen aan: voetbaltoernooi@vanwijnen.nl 

Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00 per team. Reageer snel, want: vol = vol.

Erik van Santen
Voorzitter Van Wijnen Voetbal Commissie

Foto: Winnaar van het Van Wijnen Voetbaltoernooi 2016: Palingrokerij R. de Groot B.V. uit Ermelo

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief