Clinic voor JO11 spelers groot succes

27 Oktober 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Op dinsdagavond 11 oktober vond de eerste clinic van dit seizoen plaats. De pupillen van JO 11 hadden de primeur van dit seizoen.

Ze hadden er echt zin in, mede ook gezien de opkomst van zo'n 65 spelers en speelsters. De clinic begon op 18.45u en was dit keer op veld 5. Het was een sportieve drukte van jewelste. Onder leiding van Jan Jurrien Hop en Frans Koornberg hadden de spelers van ons eerste elftal de oefeningen al uitgezet en werden de kinderen van JO 11 in groepjes getrakteerd op goede oefeningen en een goede training.

Naast het plezier bij onze JO11 spelers en speelsters viel ook op dat het plezier er vanaf spatte bij de spelers van het eerste elftal. Iedereen genoot van deze avond vol voetbalpassie en plezier.

De clinic was om 19.45u weer afgelopen. Waarna een ieder nog namens VVOG een welverdiende versnapering in de kantine mocht ontvangen.

Clinic JO11 met VVOG 1

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief