JO11-6 winnaars bowlingcompetitie in het nieuw gestoken

12 Oktober 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Bowlingbaan Harderwijk voorziet winnende team bowlingcompetitie E-jeugd van trainingspak.

Gisteren 11 oktober was het dan zover! De spelers van JO11-6 mochten het door hen gewonnen trainingspak in ontvangst nemen. Ze werden bij de bowling welkom geheten door Gerrit, bedrijfsleider bij Bowling Harderwijk.

Aan het begin van het jaar was een heuse bowlingcompetitie gestart voor de JO11 teams, waar als hoofdprijs een trainingspak voor alle spelers van het winnende team kon worden gewonnen.

VVOG is heel blij met dit super initiatief van Bowling Harderwijk en VVOG hoopt natuurlijk dat er volgend seizoen weer een leuke actie wordt bedacht door Bowling Harderwijk.

JO11-6 staat momenteel bovenaan in hun competitie, dus de winnaarsmentaliteit is er zeker! Er zijn deze avond foto’s zijn genomen door onze hoffotograaf voor de jeugdteams, Jan v/d Spoel, waarvoor onze dank!

Voor meer informatie over de bowlingbaan en wat je hier allemaal kan doen, zie hun site: www.bowlingharderwijk.nl. Ook natuurlijk leuk voor verjaardagsfeestjes of lekker eten met je familie!

 

http://www.bowlingharderwijk.nl

JO11-6 wint trainingspakken

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief