Wie gaat ons helpen aan vrijwilligers?

2 September 2016 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Een vereniging als VVOG heeft hulp nodig van vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Binnen de vereniging zijn er heel veel taken te doen die er voor zorgen dat de jeugd, dames en senioren met heel veel plezier kunnen voetballen.

Deze taken variëren van klein tot groot, van vijf minuten tot een paar uur per week, vanuit huis of op het mooie sportcomplex.

Op woensdagavond 7 september gaan we van 18.00 uur tot 21.00 uur ouders van jeugdspelers bellen om te vragen of zij een taak binnen de vereniging willen oppakken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wilt u meehelpen om potentiele vrijwilligers te bellen of wilt u zelf een taak binnen de vereniging oppakken?

Meldt u zich dan aan via de website (www.vvog.nl/vrijwilligers/aanmelden) of neem contact op met de vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@vvog.nl.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!!

 

De vrijwilligerscommissie

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Lees bericht

Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

01-06-2020

De jeugd mag lekker voetballen! Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

Nieuwsoverzicht Archief