Wie gaat ons helpen aan vrijwilligers?

2 September 2016 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Een vereniging als VVOG heeft hulp nodig van vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Binnen de vereniging zijn er heel veel taken te doen die er voor zorgen dat de jeugd, dames en senioren met heel veel plezier kunnen voetballen.

Deze taken variëren van klein tot groot, van vijf minuten tot een paar uur per week, vanuit huis of op het mooie sportcomplex.

Op woensdagavond 7 september gaan we van 18.00 uur tot 21.00 uur ouders van jeugdspelers bellen om te vragen of zij een taak binnen de vereniging willen oppakken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wilt u meehelpen om potentiele vrijwilligers te bellen of wilt u zelf een taak binnen de vereniging oppakken?

Meldt u zich dan aan via de website (www.vvog.nl/vrijwilligers/aanmelden) of neem contact op met de vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@vvog.nl.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!!

 

De vrijwilligerscommissie

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief