Even voorstellen....... Leen Pfrommer

21 Augustus 2016 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zoals jullie misschien al wel hebben vernomen, is Leen Pfrommer tijdens de ALV van afgelopen 28 juni aangesteld als bestuurslid facilitaire zaken. Hierbij stelt hij zichzelf voor.

Mijn naam is Leen Pfrommer. Ik ben in 1958 geboren in Harderwijk, maar ik ben er niet opgegroeid. In 1964 zijn wij verhuisd en het duurde tot 1983 voordat ik weer in Harderwijk kwam wonen. Ik heb dus zelf nooit gevoetbald voor VVOG. Ik ben getrouwd met Thea, heb 2 kinderen en ben ondertussen ook al opa van een kleinzoon. Van beroep ben ik officier geweest bij de Koninklijke Landmacht (1982 – 2015), waarbij ik erg veel in het buitenland ben geweest. Na 1983 ben ik nog vaak verhuisd, maar altijd weer teruggekomen. Sinds 1997 woon ik nu alweer bijna 20 jaar aaneengesloten in Harderwijk.

In het verleden heb ik al vaker bestuursfuncties gehad. In de 90-er jaren ben ik enkele jaren ploegleider van de zwemploeg en voorzitter van de afdeling zwemmen van ZEW in Ermelo. Daarna was ik van 1996-2002 voorzitter van de schaatsvereniging Viking en had daarnaast functies in de koepelvereniging van de ijsbaan Dronten en binnen het KNSB Gewest Gelderland.

Sinds begin van dit jaar ben ik met militair pre-pensioen en heb ik weer tijd voor alle andere mooie dingen. Dus na een paar maanden heb ik mij gemeld bij de voorzitter en hij had nog wel een vacature in het bestuur vrij. Omdat ik in mijn beroep voornamelijk in de logistiek en de dienstverlening werkzaam ben geweest, was het snel duidelijk welke functie aan mij zou worden toevertrouwd.

Ik heb een band met VVOG, omdat mijn vader en veel van mijn familieleden al bij VVOG hebben gevoetbald of dat nog steeds doen. Dus toen mijn zoon 6 werd, was het niet zo moeilijk waar hij zou gaan voetballen. Sindsdien heb ik als supporter elke zaterdag langs de lijn gestaan. Toen hij iets ouder werd en bij de C-tjes kwam, ben ik elftalleider geworden en dat ben ik gebleven totdat zij naar de senioren gingen. Daarna mochten ze het zelf doen. Ik vind het erg leuk dat deze mannen nog steeds met elkaar voetballen in “het 7e ”.

Dat alles heeft geduurd tot 2005, daarna werd het vanwege mijn werk in het buitenland veel moeilijker om VVOG te bezoeken. Maar van een afstand ben ik VVOG wel blijven volgen. Ik ben dus lang weggeweest, maar nu ben ik weer terug en we gaan er een mooie tijd van maken.

Ik hoop op een goede samenwerking met iedereen in deze mooie club. Ikzelf zal er in ieder geval alles aan doen om als facilitair bestuurder de voetbalzaken zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief