Performans wil hogerop

30 Maart 2016 / Sponsorcommissie / Sponsors

Hoe je ook over Ismail Özbunar,  mede-eigenaar van uitzendbureau Performans,  denkt, een flinke portie ambitie kan hem niet worden ontzegd.

De jonge (23) student Business Management en zakenman wil het bureau verder opstuwen in de vaart der volkeren in de richting van een nog professionelere organisatie. Een bedrijf dat in de toekomst ook het hogere segment wil gaan bedienen. Ismail: ‘wij richten ons nu op voornamelijk ongeschoold werk. Dat is een goede markt, maar in onze visie zal dat niet lang meer zo blijven. De automatisering en robotisering rukt op, en dat zal in de toekomst ten koste gaan van de banen van ongeschoolde medewerkers. Vandaar dat wij ons op het segment van ‘hogere banen’ gaan richten’. Daarbij tekent hij aan dat het nieuwe concept zo krachtig moet zijn, dat na een aantal jaren marktleiderschap in die categorie tot de mogelijkheden moet behoren. Tot dit concept behoort ook het opleiden van jonge bollebozen die nog geen werkervaring hebben. Na een introductiecursus bij Performans worden deze klaargestoomd voor het bedrijfsleven. ‘Een Niche in de markt’ weet Özbunar.

Performans is in 1999 opgericht door zijn vader en heeft zich in de regio een uitstekende naam verworven. Maar het kan nog beter, aldus Ismail. ‘Er is een grote behoefte aan hoger opgeleid personeel en daar willen wij in gaan voorzien. Denk maar aan de vraag naar automatiseringspersoneel en andere hoog-technische beroepen, die vaak moeilijk zijn in te vullen’. Özbunar meent dat het enorme potentieel werkzoekenden van allochtone afkomst hier een belangrijke rol kan spelen. Het gaat ook om Nederlanders van buitenlandse herkomst die uitstekend zijn opgeleid, maar blijkens diverse onderzoeken het bij sollicitaties nog wel eens moeten afleggen tegen autochtone werkzoekenden. Terwijl hun kwalificaties hetzelfde, zo niet beter zijn’. Overigens richt Performans zich in de toekomst niet specifiek op die groep. ‘Wij zijn een algemeen uitzendbureau. Iedereen is welkom’.

Nog dit jaar zal het onderzoek van Ismail in een beslissende fase komen. Dan kent hij de behoeften van de werkgevers én de werknemers en zal ook zijn nieuwe concept aan de markt worden geopenbaard. ‘Dan weten we hoe we de nieuwe categorie moeten werven en plaatsen, en kennen we de behoefte van de markt’. De jonge ondernemer steekt daarbij niet onder stoelen of banken dat zijn ambities veel verder gaan dan de huidige regionale. Het hele land wordt bestormd’. Toch wordt de lokale markt niet vergeten; want Performans is al twee jaar een enthousiaste sponsor van het eerste elftal van VVOG-Zondag. Dit met broeken, shirts en andere kleding. Soms sponsort het bedrijf ook de ‘uitjes’ van de spelers. Ismail Özbunar tot slot: ‘Ik kom uit een ondernemende familie. Als we ergens voor gaan, dan gaan we er ook keihard voor. Dat geldt ook voor sponsoring. Het levert ons een goede reputatie en naamsbekenheid op’.Uitzendbureau Performans V.O.F.

Reviusstraat 1
3842 JV Harderwijk
T 0341 – 256 297
M 06 – 23 85 72 47

www.uzb-performans.nl

info@uzb-performans.nl

(Tekst en foto: www.broadcom.nl

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief