Op zoek naar een baan via COVEBO Harderwijk

14 Maart 2016 / Redactie / Sponsors

Op zoek naar een nieuwe baan ?. Onze bronssponsor COVEBO Uitzendgroep is er helemaal klaar voor.

COVEBO Uitzendgroep Harderwijk en VVOG een prima combinatie
Met een team bestaande uit Harderwijkers, gevestigd in Harderwijk, met in ons midden een collega die jarenlang in het eerste van VVOG gevoetbald heeft kon een samenwerking met VVOG natuurlijk niet uitblijven!

Op zoek naar een nieuwe baan ?.
Klik op de onderstaande vacatures voor meer informatie.
MEDEWERKER MACHINESTELLER

NETWERKBEHEERDER

ELEKTRO MONTEUR

MEDEWERKER PRODUCTBEWERKER

MEDEWERKER PRODUCTIE FLEXWERKER

MEDEWERKER STANSER

MEDEWERKER VOUWPLAKKER

Wat doen wij eigenlijk?
Wij brengen de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Covebo Harderwijk richt zich volledig op het werven en selecteren van (food)productie, logistiek en administratief personeel. Dit wordt gedaan door een team van 10 mensen met ieder zijn eigen specialisme. Wij hebben een no-nonsense aanpak en afspraak is afspraak. Gewoon Goed Geregeld is niet zomaar onze pay-off, u ervaart het dagelijks. Zowel u als onze uitzendkrachten. Want wij geloven erin dat tevredenheid bij klanten en gemotiveerde medewerkers de sleutel is tot succes.

Waarom kiezen voor Covebo Harderwijk?

 

Omdat afspraak bij ons afspraak is.
Covebo Harderwijk beschikt over door de wol geverfde teammanagers, coördinatoren en een goed geoliede Backoffice die garant staan voor “gewoon goed geregeld”. Wij zullen uw aanvraag samen met u doornemen en kijken wat het beste bij uw beleid en organisatie past.

Omdat u snel en goed personeel nodig heeft.
Verdwijnen belangrijke zaken naar de achtergrond, omdat u druk bent met ondernemen? Wilt u groeien en heeft u hiervoor extra personeel nodig? Covebo Harderwijk regelt het voor u.

Omdat we goed bereikbaar zijn.
Geografisch (midden van Nederland; Harderwijk), verkeerstechnisch (naast de
A28) als organisatorisch; Is uw vaste contactpersoon afwezig, of mobiel even niet bereikbaar,
dan staat zijn of haar collega voor u klaar.

Omdat kennismaken niks kost.
Koudwatervrees om naar een ander uitzendbureau te stappen?
Dat is niet nodig! Kom naar onze vestiging, waar een heerlijke kop koffie op u staat te wachten. Of nodig ons uit, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en misschien kunnen we een kijkje nemen in uw bedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: 0341-412141 of op harderwijk@covebo.nl of kijk op http://www.covebo.nl/vestiging/harderwijk

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief