Netwerken, stamppot en alweer een finale

27 Januari 2016 / Redactie / Sponsors

Zaterdag alweer een finale tegen SC Genemuiden, met de Beens Groep als wedstrijdsponsor en Slagerij Uit de Bosch als Buffetsponsor.

Ongetwijfeld wordt het zaterdag druk op ons sportpark als we alweer een finale spelen tegen SC Genemuiden waarin WE in de 2e periode bovenaan staan maar het superspannend is.De vorm is er, vorige week zagen we in de 2e helft een ontketend VVOG en dat geeft vertrouwen tegen SC Genemuiden. Deze wedstrijd moeten we uiteraard winnend afsluiten en dan volgen nog 2e finales tegen AZSV uit op 13 februari en Staphorst thuis op 20 februari. Mochten we de 2e periode winnend afsluiten dan is er kans op promotie naar de Topklasse mochten we de 2 wedstrijden tegen de winnaar van de 2e periode uit de Hoofdklasse A winnend afsluiten.

We zien nu alvast uit naar de voorbeschouwing op deze wedstrijd. Vaststaat, dat we er zaterdag met elkaar in die herfstachtige sfeer met regen en wind een mooie middag van gaan maken. Dat geldt zeker voor onze VVOG Business sponsoren want die krijgen van onze superleverancier en sponsor Slagerij Uit de Bosch een prachtig stamppotbuffet aangeboden. Wellicht voor u ook een aanleiding om eens binnen te lopen bij de vestigingen van Slagerij Uit de Bosch in Harderwijk en Ermelo. Het weer is er naar én de kwaliteit is om van te smullen.

Zaterdag kan er ook volop genetwerkt worden. Met name voor onze bouwsponsoren kan het interessant zijn omdat de Beens Groep uit Genemuiden (één van de grootste bouwondernemingen in de constructieve waterbouw en baggerwerken) zaterdag én wedstrijdsponsor is én samen met andere leden van de grote Businessclub van SC Genemuiden onze gewaardeerde gast.

Kortom het lijkt ons dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er zaterdag een gedenkwaardige dag van te maken. Wij nodigen u van harte om er bij aanwezig te zijn en wensen u daarbij een mooie en sportieve middag.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief