Voetbalplaatjes actie van start

20 November 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het sparen en ruilen kan weer gaan beginnen.

In aanwezigheid van de VVOG fotomodellen en de jeugdcommissie is vrijdagmiddag in Bowling Harderwijk het startschot gegeven voor de voetbalplaatjes actie 2015 van winkelcentrum Drielanden.

Vertegenwoordigers van de vier deelnemende voetbalverenigingen zagen dat Bram van Polen samen met onze wethouder Christianne van der Wal het eerste boek en plaatjes in ontvangst namen. Van iedere vereniging zijn een paar kinderen uitgekozen om hun gezicht publiekelijk te verbinden aan deze actie. Deze kinderen waren allemaal aanwezig en kregen als eerste een aantal setjes voetbalplaatjes en het mooie verzamelboek. De eerste ruilingen vonden direct al plaats. De kinderen kregen allemaal de gelegenheid om hun boek exclusief te laten ondertekenen door de bekendste speler van PEC Zwolle, onze Harderwijker Bram van Polen.

Het is voorlopig dus sparen geblazen. Het zal het winkelend publiek van het winkelcentrum Drielanden niet ontgaan dat de jeugd actief gaat sparen. In de hoop dat alle aankopen vanaf nu in Drielanden zullen plaats vinden heten de ondernemers u allen van harte welkom. 

De jeugdcommissie denkt al voorzichtig aan het organiseren van een ruilbeurs rond de winterstop in onze kantine. 

Wij wensen iedereen veel spaarplezier !!

De jeugdcommissie

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief