Spaar bij Kok voor een leren voetbal van jouw voetbalclub

17 September 2015 / Jeugd

Alle voetbalfans van VVOG, Zwart-Wit, VV Hierden, FC Horst en de Broodje Kok fans opgelet. Kok Tankstations, Kok Carwash en Broodje Kok zijn gestart met een unieke en ludieke actie. Ondernemer Johan Kok heeft duizenden ballen laten bedrukken met diverse logo’s van voetbalclubs uit de regio.

Hoe werkt de actie?

Bij elke besteding van €10,- krijgt de klant een spaarzegel. Dit kan een besteding zijn bij Kok Tankstations, Kok Carwash of Broodje Kok, waardoor het sparen voor iedereen mogelijk is. Bij 25 zegels kan er een leren voetbal gekocht worden van diverse voetbalclubs in de regio tegen een vergoeding van €4,95. De voetbal heeft een winkelwaarde van €14,95. Het is mogelijk te sparen voor een voetbal van de voetbalclub: VVOG, Zwart-Wit, VV Hierden en FC Horst. Zit jouw voetbalclub er niet tussen? De unieke Broodje Kok voetbal is ook mogelijk om te sparen.

Hoge kwaliteit

De voetbal is van hoge kwaliteit en beschikt over voetbalmaat 5 met 3 lagen. Ook is de voetbal Child Labour free, dit houdt in dat er geen kinderhanden aan te pas zijn gekomen. ‘Eerder verkochten wij bij ons tankstations al voetballen, maar we merkten dat deze voetballen snel leeg en zacht waren. Met deze hoogstaande kwaliteit is het probleem direct verholpen’ aldus Johan.

Deze actie is zeer uniek en heeft nog nooit eerder plaatsgevonden. ‘Het sparen van voetbalplaatjes is bij ons in de regio al vele malen mogelijk geweest en het leek ons leuk een keer met iets anders te komen. Daarnaast heeft de actie ook als doel het promoten van jeugdvoetbal in de regio’.

Haal vandaag nog jouw spaarkaart op en begin met sparen. De actie loopt tot 15 november 2015 zolang de voorraad strekt. 

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Nieuwsoverzicht Archief