Spaar bij Kok voor een leren voetbal van jouw voetbalclub

17 September 2015 / Jeugd

Alle voetbalfans van VVOG, Zwart-Wit, VV Hierden, FC Horst en de Broodje Kok fans opgelet. Kok Tankstations, Kok Carwash en Broodje Kok zijn gestart met een unieke en ludieke actie. Ondernemer Johan Kok heeft duizenden ballen laten bedrukken met diverse logo’s van voetbalclubs uit de regio.

Hoe werkt de actie?

Bij elke besteding van €10,- krijgt de klant een spaarzegel. Dit kan een besteding zijn bij Kok Tankstations, Kok Carwash of Broodje Kok, waardoor het sparen voor iedereen mogelijk is. Bij 25 zegels kan er een leren voetbal gekocht worden van diverse voetbalclubs in de regio tegen een vergoeding van €4,95. De voetbal heeft een winkelwaarde van €14,95. Het is mogelijk te sparen voor een voetbal van de voetbalclub: VVOG, Zwart-Wit, VV Hierden en FC Horst. Zit jouw voetbalclub er niet tussen? De unieke Broodje Kok voetbal is ook mogelijk om te sparen.

Hoge kwaliteit

De voetbal is van hoge kwaliteit en beschikt over voetbalmaat 5 met 3 lagen. Ook is de voetbal Child Labour free, dit houdt in dat er geen kinderhanden aan te pas zijn gekomen. ‘Eerder verkochten wij bij ons tankstations al voetballen, maar we merkten dat deze voetballen snel leeg en zacht waren. Met deze hoogstaande kwaliteit is het probleem direct verholpen’ aldus Johan.

Deze actie is zeer uniek en heeft nog nooit eerder plaatsgevonden. ‘Het sparen van voetbalplaatjes is bij ons in de regio al vele malen mogelijk geweest en het leek ons leuk een keer met iets anders te komen. Daarnaast heeft de actie ook als doel het promoten van jeugdvoetbal in de regio’.

Haal vandaag nog jouw spaarkaart op en begin met sparen. De actie loopt tot 15 november 2015 zolang de voorraad strekt. 

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief