VVOG E1 straalt in spiksplinternieuwe tenues

26 Augustus 2015 / Jeugd

Op zaterdag 15 augustus stond de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma voor de E1. Roda ’46 kwam op bezoek vanuit Leusden. De uitslag van 0-4 was niet belangrijk, belangrijker was om weer aan elkaar en de bal te wennen. 

Wat opviel waren de fantastische, nieuwe tenues met de nieuwe sponsor CEWE. CEWE is de specialist op het gebied van drukwerk en fotofinishing en bekend om zijn fotoboeken van hoogwaardige kwaliteit. CEWE is momenteel actief in 24 landen in Europa waar ruim 3000 mensen elke dag enthousiast werken aan kwalitatief hoogstaande diensten en producten.

Behalve de tenues kregen de spelers ook gloednieuwe tassen, uiteraard uitgedost met het logo van de trotse sponsor. De begeleiding, spelers en overige betrokken van de E1 zijn ontzettend blij met CEWE als sponsor. 

En CEWE is ontzettend trots om dit mooie team te mogen sponsoren. Als sponsor van VVOG E1 biedt CEWE de leden van VVOG graag een exclusieve korting van 15% op alle fotoboeken. Leg al die leuke, sportieve momenten vast in een CEWE Fotoboek en beleef ze steeds opnieuw. Ga naar www.cewe-fotoservice.nl, download de software en ontvang 15% korting met de code VVOGCEWE

Op een mooie samenwerking!

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief