Hij is KLAAR !

21 Augustus 2015 / Redactie / Algemeen

De VVOG Infogids 2015-2016 biedt een mooie doorkijk van wat we in het nieuwe seizoen allemaal kunnen verwachten bij VVOG

Hij is KLAAR!. De VVOG Infogids ligt momenteel bij Drukkerij Bolhuis en zal als het goed is maandag 31 augustus in de papieren versie klaar liggen. Volgens ons is het een geslaagde opzet met mooie interviews en een verrassend programma voor onze gewaardeerde VVOG Business sponsoren.

We danken in het bijzonder Sander Boonen van Vaart Reclame, Dick W.A. Maes Broekema en Rinske Brons van Broad, Ronald Bonestroo en Joke Huijgen, Rino van Steenis, Willem Lubbersen en Henk Hakvoort die al hun creativiteit , ervaring en kennis in de strijd hebben  gegooid om er een mooie gids van te maken. Wij danken verder  alle mensen die hebben bijgedragen in de totstandkoming van deze gids want –ik verzeker u- het is toch elke jaar weer een hele krachttoer.

In de komende periode zullen we -zeg maar als voorproefje- delen uit de VVOG Infogids op deze website publiceren. Wij wensen u veel leesplezier.

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief