Weer nieuwe business sponsor voor VVOG

10 December 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Weer goed nieuws. De VVOG Businessclub blijft zich uitbreiden en verwelkomt Hoveniersbedrijf Gert Lieman.

Directeur eigenaar Gert Lieman heeft een aantal keren de sfeer geproefd in het VVOG Businesshome en de knusse sfeer met een koppie snert, een mooi interview met de trainers en mede ondernemers met een VVOG hart beviel hem zo goed dat hij heeft besloten om per direct Business sponsor bij VVOG te worden.

Hoveniersbedrijf Lieman is overigens een begrip in Harderwijk en directe omgeving. Al sinds de eeuwwisseling zorgt het bedrijf voor verrassende tuinontwerpen en tuinaanleg en verzorgen zij ook bekwaam het onderhoud van bedrijfs/ en particuliere tuinen.Een aanrader dus. Wij hopen dat Gert met z´n bemanning nog vele jaren veel plezier zal mogen hebben van zijn partnership met ons en hopen dat dit voor velen ook de aanleiding zal mogen zijn om eens vrijblijvend met dit mooie bedrijf te gaan praten.

Forza VVOG, Forza Hoveniersbedrijf Lieman.

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief