Weer nieuwe business sponsor voor VVOG

10 December 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Weer goed nieuws. De VVOG Businessclub blijft zich uitbreiden en verwelkomt Hoveniersbedrijf Gert Lieman.

Directeur eigenaar Gert Lieman heeft een aantal keren de sfeer geproefd in het VVOG Businesshome en de knusse sfeer met een koppie snert, een mooi interview met de trainers en mede ondernemers met een VVOG hart beviel hem zo goed dat hij heeft besloten om per direct Business sponsor bij VVOG te worden.

Hoveniersbedrijf Lieman is overigens een begrip in Harderwijk en directe omgeving. Al sinds de eeuwwisseling zorgt het bedrijf voor verrassende tuinontwerpen en tuinaanleg en verzorgen zij ook bekwaam het onderhoud van bedrijfs/ en particuliere tuinen.Een aanrader dus. Wij hopen dat Gert met z´n bemanning nog vele jaren veel plezier zal mogen hebben van zijn partnership met ons en hopen dat dit voor velen ook de aanleiding zal mogen zijn om eens vrijblijvend met dit mooie bedrijf te gaan praten.

Forza VVOG, Forza Hoveniersbedrijf Lieman.

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief