Weer nieuwe business sponsor voor VVOG

10 December 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Weer goed nieuws. De VVOG Businessclub blijft zich uitbreiden en verwelkomt Hoveniersbedrijf Gert Lieman.

Directeur eigenaar Gert Lieman heeft een aantal keren de sfeer geproefd in het VVOG Businesshome en de knusse sfeer met een koppie snert, een mooi interview met de trainers en mede ondernemers met een VVOG hart beviel hem zo goed dat hij heeft besloten om per direct Business sponsor bij VVOG te worden.

Hoveniersbedrijf Lieman is overigens een begrip in Harderwijk en directe omgeving. Al sinds de eeuwwisseling zorgt het bedrijf voor verrassende tuinontwerpen en tuinaanleg en verzorgen zij ook bekwaam het onderhoud van bedrijfs/ en particuliere tuinen.Een aanrader dus. Wij hopen dat Gert met z´n bemanning nog vele jaren veel plezier zal mogen hebben van zijn partnership met ons en hopen dat dit voor velen ook de aanleiding zal mogen zijn om eens vrijblijvend met dit mooie bedrijf te gaan praten.

Forza VVOG, Forza Hoveniersbedrijf Lieman.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief