Pupil van de week

30 Oktober 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Pupil van de week bij VVOG - AZSV is Robin Teune van de F5.

Hallo allemaal. Ik ben Robin Teune. Ik voetbal al vanaf mijn vijfde bij VVOG, dat is nu bijna vier jaar. Ik begon bij de Dolfijntjes, daarna ging ik naar de F-League. Toen naar de F7 en nu speel ik in de F5.

Vorig jaar heb ik in de F7 het hele jaar gekeept. Dit jaar begon ik weer met keepen, maar ben ik ook vaker gaan voetballen. Daarbij was ik soms aanvaller en soms verdediger. Ik vind alle posities leuk. Verdedigen vind ik soms een beetje saai omdat ik dan niet zoveel te doen heb. We hebben namelijk alle wedstrijden tot nu toe gewonnen, dus de bal is meestal voorin.

Laatst speelden we tegen Veensche Boys F4. Toen het bijna tijd was stond het 3-3. In de laatste minuut maakte ik een doelpunt. Dat was mijn eerste doelpunt voor VVOG!

VVOG vind ik een hele leuke voetbalclub. Mijn vader voetbalt ook bij VVOG, dus ik natuurlijk ook! Het is er altijd erg gezellig.

Wedstrijden van het Nederlands elftal vind ik leuk om naar te kijken op tv. Soms spelen ze laat op de avond, dan kan ik het niet zien. Maar bij het WK heb ik veel wedstrijden gezien. Dat vond ik heel leuk. Jammer dat het nu niet zo goed gaat met het Nederlands elftal. Verder ben ik ook voor PSV. Net als mijn vader.

Ik vind Lionel Messi en Robin van Persie de leukste voetballers van wereld.

Mijn hobby's zijn voetballen, Wii-en, gezelschapsspelletjes doen en op de iPad Angry Birds go spelen.

Later wil ik graag astronaut worden, omdat ik erg van de ruimte houd.

 

De uitslag van VVOG tegen AZSV wordt denk ik 2-1. 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief