Peter maakt zijn selectie bekend

17 September 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

We verwelkomen onze nieuwe vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat.

Peter maakt zijn selectie bekend

Met trots presenteerde Peter Kloppenburg de ochtendploeg van het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd. Het team is uitgereid met 5 enthousiaste vrijwilligers.

Eén van de doelstellingen van de jeugdcommissie is de service op het wedstrijdsecretariaat verruimen. Dit is voor een belangrijk deel verwezenlijkt. Aan de oproep om medewerkers voor het wedstrijdsecretariaat is gehoor gegeven. Hier zijn we erg gelukkig mee. Allen van harte welkom !!!

Het wedstrijdsecretariaat is het kloppend hart van de vereniging. In deze regiekamer is het een gaan en komen van leiders, scheidsrechters en andere betrokkenen. Voor alle vragen en bijzonderheden komt men naar het wedstrijdsecretariaat. Peter had er in zijn eentje de handen vol aan. Gelukkig kan hij altijd rekenen op Peter van Uffelen,  de duizendpoot van onze vereniging die naast zijn rol als KNVB scheidsrechter, speaker, kantinemedewerker, spelregeldeskundige, vaste kracht van de onderhoudsploeg, manusje van alles en medewerker wedstrijdsecretariaat (o.a.zaterdag middag), altijd bereid is om bij te springen. Om deze mannen hier en daar wat te ontzien hebben wij besloten het team uit te breiden.

De nieuwe medewerkers zijn: v.l.n.r. Rachel Sjoersma, Diana van de Meent, Natasja Peetoom, Claudia van de Burgh en Guido Munk.

Wij wensen onze nieuwe vrijwilligers veel succes !!!

 

Nu hopen we dat er ook gehoor wordt gegeven aan de oproep voor scheidsrechters. Er moeten echt mensen bij. Voor deze dankbare taak kunt u zich melden bij deze zelfde Peter Kloppenburg. U kunt rekenen op een interne opleiding van ervaren scheidsrechters. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot een KNVB opleiding. We rekenen er op dat zich de komende weken mensen zullen aanmelden.

                                                Bij VVOG doen we het goed want we doen het samen !!!

De jeugdcommissie

 

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief