De kick off van de Grote Clubaktie 2014

15 September 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Onze jeugd zet zich in voor de club. Naast sportieve inzet wordt er gestrijd om de eerste plaats in de verkoop van De Grote Clubactie loten.

De kick off van de Grote Clubaktie 2014

Gert Jan Krop en Antonio Vivas gaven zaterdag 13 september het startschot voor de Grote Clubaktie. De mannen overhandigden de eerste boekjes aan twee jeugdleden van de vereniging.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Ook VVOG. We plegen onderhoud, hebben materialen nodig en moeten op zijn tijd zaken vervangen. Als je na de zomer op het sportpark bent gekomen weet je precies wat we bedoelen.

We zijn daarom super trots op alle jongens en meisjes van onze club die zaterdag zijn gestart om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Tot 9 november kunnen de loten worden verkocht. De ingevulde en volle boekjes kan je vanaf die datum inleveren op zaterdagmorgen bij het wedstrijdsecretariaat.

Degene met de meest verkochte loten wint € 100,00, de nummer 2 € 75,00 en de nummer 3 € 50,00. Doe je uiterste best !!!

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief