De kick off van de Grote Clubaktie 2014

15 September 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Onze jeugd zet zich in voor de club. Naast sportieve inzet wordt er gestrijd om de eerste plaats in de verkoop van De Grote Clubactie loten.

De kick off van de Grote Clubaktie 2014

Gert Jan Krop en Antonio Vivas gaven zaterdag 13 september het startschot voor de Grote Clubaktie. De mannen overhandigden de eerste boekjes aan twee jeugdleden van de vereniging.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert deze stichting jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Ook VVOG. We plegen onderhoud, hebben materialen nodig en moeten op zijn tijd zaken vervangen. Als je na de zomer op het sportpark bent gekomen weet je precies wat we bedoelen.

We zijn daarom super trots op alle jongens en meisjes van onze club die zaterdag zijn gestart om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Tot 9 november kunnen de loten worden verkocht. De ingevulde en volle boekjes kan je vanaf die datum inleveren op zaterdagmorgen bij het wedstrijdsecretariaat.

Degene met de meest verkochte loten wint € 100,00, de nummer 2 € 75,00 en de nummer 3 € 50,00. Doe je uiterste best !!!

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief