Kennismaken met....

3 September 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

In de serie kennismaken met, dit keer een kijkje achter de schermen bij Arjan van Ark.

Arjen van Ark is met zijn 28 jaar de een na oudste nieuweling in de selectie van VVOG.

Geboren in Utrecht, getogen in Harderwijk.

Met een vader die voetbalde voor vv Hierden, trainer en elftalleider was bij de jeugd, kon de bal niet ver van de boom vallen. En vader was slim. Hij werd elftalleider van zijn eigen drieling! Drie kleine druktemakertjes in een keer van de straat. Hierden had er baat bij en Arjen met zijn broertjes beleefden een mooie sportieve jeugd.

Arjen begon niet als keeper. Dat deed zijn andere broertje eerst. Blijkbaar niet goed genoeg, want Arjen nam al snel de handschoentjes over. Hij deed dat zo goed dat ie op 11-jarige leeftijd gescout werd door PEC Zwolle. Hij keepte daar tot zijn 18de totdat bleek dat ook hij bij de uiteindelijk 99% afvallers zou behoren die het betaald voetbal met hun eigen jeugdopleidingen voortbrengt.

Na PEC Zwolle terug naar vv Hierden werd het daarna Nunspeet en toen toch weer terug naar vv Hierden. Hij werd daar opgepikt door Owios waar hij in het eerste keepte. Kon vv Hierden blijkbaar toch weer niet missen en keerde terug om er 5 jaar te spelen en de promotie naar de 1ste klasse mee te maken als eerste keeper. Vorig jaar was een jaar om snel te vergeten, kwam te laat van vakantie terug, wist niet meer aan te pikken en verloor de motivatie.

Vraag was - toen inmiddels 28 jaar oud - doorgaan of stoppen. Uiteindelijk oordeelde hij dat het nog te vroeg was om te stoppen en vond hij bij VVOG een plek in de selectie.

Met zijn goede reflexen en coaching van zijn veldspelers hoopt ie van waarde te kunnen zijn. Met zijn communicatieve vaardigheden zegt ie de een uit zijn slaap en de ander bij de les te kunnen houden. Scherp houden doet ie dus iedereen en vooral ook de andere twee keepers in de selectie. En als ie er moet staan, is hij er. Hoewel nog niet helemaal topfit, denk ie nog 2 weken nodig te hebben om 100% te zijn. Prettig dat de competitie dan zo ongeveer begint..

Hij heeft het prima naar zijn zin bij VVOG. Prettige vereniging, alles vanaf dag 1 uitstekend geregeld, nivo training hoog, sfeer goed, geen negativiteit, duidelijke trainer, kwalitatief goede selectie en vooral ook een prestatiegerichte selectie. Ook het tweede elftal gaat dit jaar voor een mooie prijs. Er komt een nieuwe reserve topklasse competitie. Dat betekent dat wanneer VVOG zich dit jaar bij de eerste 5 van de ranglijst voetbalt er het daaropvolgend seizoen in de reserve topklasse wordt gespeeld.

Arjen heeft zijn CIOS opleiding afgerond en begon - heel voor de hand liggend - te werken bij de ANWB.. Via een tijdelijke job na zijn studie is ie daar toevallig blijven hangen. Hij zette daar een golfkledinglijn op. Dat bleek zo (Europees) succesvol dat ie inmiddels is gevraagd bij een nieuw sportmerk om ook daar te helpen een nieuwe sportkledinglijn op te zetten.

En als we nog meer te weten willen komen van Arjen, dan kunnen we hem gewoon aanspreken. Zo is ie, zo blijft ie, een vaardige communicado!

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief