Gezocht: ZAVO Activiteitenondersteuner(s)

21 Augustus 2014 / ZAVO / ZAVO

De ZAVO zoekt activiteitenondersteuners! Iets voor jou?

Activiteitenondersteuner (Supportersvereniging ZAVO) 

2-4 uur per week

De doelstelling van de supportersvereniging ZAVO is: Binding & Support. Vanuit de visie Binding organiseren en ondersteunen we allerlei activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer. Support doen we niet enkel bij thuiswedstrijden. Ook tijdens uitwedstrijden van VVOG 1 is de supportersvereniging ZAVO actief. Er rijdt namelijk altijd een supportersbus bij de verdere uitwedstrijden. Iedereen kan zo tegen een zeer schappelijke prijs zijn/haar club ondersteunen.

Om deze visie waar te maken is mankracht nodig bij de activiteiten. Denk daarbij aan het ontvangen van de bezoekers, verkopen van loten en het (mee)organiseren van feestavonden en activiteiten. Het motto hierbij is; veel handen maken licht werk. Zodat niemand de werkzaamheden als een plicht gaat ervaren.

Helaas is het aantal handen voor het afgelopen jaar afgenomen. Daarom zoeken we 4 personen die binnen een roulatiesysteem meehelpen de activiteiten in goede banen te leiden. Je kan daarbij zelf aangeven waar je interesse ligt en welke zaterdagmiddagen je schikken (en welke niet).

Ben jij geïnteresseerd om de ZAVO en VVOG in het algemeen een dienst te verlenen, meld je dan aan voor 1 september bij Jos Poot (06-41879580), Kasper Sloot (06-10520948) of Jan Jansen (06-22413516) en informeer naar de mogelijkheden.

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief