Informatieavond jeugdleiders

6 Juli 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

De nieuwe jeugdcommissie nodigt alle jeugdleiders uit voor een belangrijke informatieavond. Zet de data alvast in je agenda !!!

 

Informatieavond jeugdleiders

Bij aanvang van het nieuwe seizoen organiseert de nieuwe jeugdcommissie een informatieavond voor alle jeugdleiders. Het betreft een informatieavond waarin enkele veranderingen en de laatste ontwikkelingen worden besproken. De sprekers informeren de leiders o.a. over hun rol en de gewenste samenwerking met de coördinator. Eén van de doelstellingen van het nieuwe jeugdbestuur is werken aan een duidelijke organisatiestructuur, taakomschrijvingen van onze vrijwilligers en het verbeteren van de kwaliteit m.b.t. de trainingen en trainingsstof. In het reilen en zeilen van onze club is een belangrijke taak weggelegd voor de jeugdleider. Het is daarom van belang dat je bij deze avond aanwezig bent.

Gelet op het aantal teams is er gekozen voor twee avonden.

  • dinsdag 2 september 2014  E, F en G jeugd.
  • donderdag 4 september 2014  A t/m D en de meisjes.

Hoofd opleidingen Gerrit Hup gaat een presentatie geven over het technisch jeugdplan en met name het trainingsjaarplan. In het nieuwe seizoen gaan alle teams werken volgens het trainingsjaarplan en geven alle trainers en leiders invulling aan het technisch jeugdplan. Er komt uniformiteit in de teamafspraken en worden de reglementen en het sanctiebeleid onder de aandacht gebracht. Ook zal de jeugdcommissie haar plannen m.b.t. fysieke invulling aan “Fair Play” en “Respect” presenteren. Er is een presentatie van een jeugdcoördinator over zijn rol en de samenwerking met de jeugdleider.

Over het definitieve programma zul je later worden geïnformeerd maar zet de datum alvast in de agenda !!!

Wij verwelkomen je op 2 of 4 september 2014 graag in, het dan prachtig gerenoveerde, clubhuis. De leden van de jeugdcommissie rekenen op je komst !!!

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief