Medewerkers wedstrijdsecretariaat jeugd gezocht

2 Juli 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Met ingang van het nieuwe seizoen willen wij de dienstverlening op het wedstrijdsecretariaat verruimen. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste dames of heren die onze vaste medewerker Peter Kloppenburg (op vrijwillige basis) gaan assisteren en in een gezellige sfeer een team willen vormen.

Wij denken aan een paar moeders, vaders of andere belangstellenden die bij toerbeurt op zaterdagmorgen dienst draaien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van gasten (teams), uitgeven van sleutels voor kleedkamers en verwijzen naar speelvelden, registreren van wedstrijdresultaten, assisteren bij het invullen van het digitale wedstrijdformulier, bieden van hulp in geval van kleine calamiteiten.

Wil je deel uitmaken van een geweldig team vrijwilligers dan nodigen we je van harte uit te reageren. Je kunt rekenen op een hartelijk ontvangt en goede instructie.

Wil je meer weten of persoonlijk contact dan kun je reageren via de site onder “contact jeugdcommissie”. Laat je gegevens waaronder je telefoonnummer achter.

Eén van onze bestuurders, Gert Jan Krop of Antonio Vivas, neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lees bericht

Topspits voor VVOG

07-05-2024

Danny van den Meiracker (35) speelt komend seizoen bij VVOG.

Lees bericht

Scharrenburg completeert staf voor seizoen 24/25

05-05-2024

Dennis Scharrenburg (45) zal Gert Kruys komend seizoen ondersteunen als assistent-trainer bij het vlaggenschip van VVOG. 

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Nieuwsoverzicht Archief