Indeling jeugdspelers seizoen 2014-2015

25 Maart 2014 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Ook al zijn dit voetbalseizoen de prijzen nog lang niet verdeeld, toch kijken we al vooruit naar komend seizoen. De laatste weken bereiken mij steeds meer vragen over de indelingen van de jeugdteams voor komend seizoen.

Het proces is als volgt:

De jeugdcoördinatoren zijn bezig met de afronding van de gesprekken met de trainers en leiders van de jeugdteams en verzamelen de beoordelingsformulieren die door de trainer / leider van het betreffende jeugdteam moeten worden ingevuld.

Ook de trainers van de jeugdselectieteams vullen de beoordelingsformulieren van hun selectiespelers in.

Dit geldt overigens ook voor alle jeugdkeepers die daarnaast ook nog beoordeeld worden door de keeperstrainers indien zij deelnemen aan de TimeFlex keepers academy.

Daarnaast wordt er vanaf december jl. door een groep interne scouts bij de thuiswedstrijden gescout bij alle jeugdteams. Zij brengen verslag uit van de aanwezige talentjes aan het hoofd jeugd opleiding.

Nadat alle informatie verzameld is wordt er door het hoofd jeugd opleiding in samenspraak met de jeugdcoördinatoren en trainers zorgvuldig tot een voorlopige indeling gekomen van de jeugdteams.

Uiterlijk 17 mei a.s. zijn de voorlopige indelingen van de jeugdselectieteams bekend.

De indelingen van de overige jeugdteams zijn uiterlijk 7 juni a.s. bekend.

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief