Burgemeester Harm Jan van Schaik te gast bij VVOG

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag reikt burgemeester Harm Jan van Schaik officieel de aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY uit.

We zijn bijzonder trots dat de gemeente Harderwijk en burgemeester Harm Jan van Schaik zo enthousiast heeft gereageerd op onze actie om via de VVOG aanvoerdersband te tonen dat wij RESPECT en FAIRPLAY hoog in het vaandel hebben staan ook al kan dat soms "pijn"doen.

De afgelopen weken zijn de VVOG aanvoerdersbanden RESPECT en FAIRPLAY aan alle aanvoerders van alle VVOG teams uitgereikt en wij krijgen daar bijzonder positieve reacties van binnen en buiten de vereniging op.

Toen de VVOG Businessclub de burgemeester dan ook benaderde voor de officiële overhandiging reageerde hij onmiddellijk positief.

Zaterdagmiddag net voorafgaande aan het eerste fluitsignaal van de met veel emoties en belangen beladen wedstrijd VVOG-Flevo Boys zal hij samen met de pupil van de week, de officiële overhandiging van de VVOG aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY gaan verrichten. Een teken dat niet alleen VVOG maar ook de Stad Harderwijk RESPECT en FAIRPLAY heel serieus nemen.

Op een sportieve wedstrijd en een verder sportief seizoen !.

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief