Burgemeester Harm Jan van Schaik te gast bij VVOG

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag reikt burgemeester Harm Jan van Schaik officieel de aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY uit.

We zijn bijzonder trots dat de gemeente Harderwijk en burgemeester Harm Jan van Schaik zo enthousiast heeft gereageerd op onze actie om via de VVOG aanvoerdersband te tonen dat wij RESPECT en FAIRPLAY hoog in het vaandel hebben staan ook al kan dat soms "pijn"doen.

De afgelopen weken zijn de VVOG aanvoerdersbanden RESPECT en FAIRPLAY aan alle aanvoerders van alle VVOG teams uitgereikt en wij krijgen daar bijzonder positieve reacties van binnen en buiten de vereniging op.

Toen de VVOG Businessclub de burgemeester dan ook benaderde voor de officiële overhandiging reageerde hij onmiddellijk positief.

Zaterdagmiddag net voorafgaande aan het eerste fluitsignaal van de met veel emoties en belangen beladen wedstrijd VVOG-Flevo Boys zal hij samen met de pupil van de week, de officiële overhandiging van de VVOG aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY gaan verrichten. Een teken dat niet alleen VVOG maar ook de Stad Harderwijk RESPECT en FAIRPLAY heel serieus nemen.

Op een sportieve wedstrijd en een verder sportief seizoen !.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief