Burgemeester Harm Jan van Schaik te gast bij VVOG

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag reikt burgemeester Harm Jan van Schaik officieel de aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY uit.

We zijn bijzonder trots dat de gemeente Harderwijk en burgemeester Harm Jan van Schaik zo enthousiast heeft gereageerd op onze actie om via de VVOG aanvoerdersband te tonen dat wij RESPECT en FAIRPLAY hoog in het vaandel hebben staan ook al kan dat soms "pijn"doen.

De afgelopen weken zijn de VVOG aanvoerdersbanden RESPECT en FAIRPLAY aan alle aanvoerders van alle VVOG teams uitgereikt en wij krijgen daar bijzonder positieve reacties van binnen en buiten de vereniging op.

Toen de VVOG Businessclub de burgemeester dan ook benaderde voor de officiële overhandiging reageerde hij onmiddellijk positief.

Zaterdagmiddag net voorafgaande aan het eerste fluitsignaal van de met veel emoties en belangen beladen wedstrijd VVOG-Flevo Boys zal hij samen met de pupil van de week, de officiële overhandiging van de VVOG aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY gaan verrichten. Een teken dat niet alleen VVOG maar ook de Stad Harderwijk RESPECT en FAIRPLAY heel serieus nemen.

Op een sportieve wedstrijd en een verder sportief seizoen !.

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief